Αυτό το αηδιαστικό βίντεο δείχνει έναν γενναίο κτηνίατρο να πιέζει το δέρμα ενός σκύλου από το οποίο βγαίνουν δεκάδες ζωντανά σκουλήκια.

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει κοινοποιηθεί πάνω από 300.000 φορές στο διαδίκτυο και δείχνει τον κτηνίατρο να πιέζει σφιχτά το ξυρισμένο δέρμα του σκύλου.

The stomach-churning clip shows the vet start to squeeze a patch of the dog's shaven skin

Καθώς σφίγγει, δεκάδες σκουλήκια που ζουν κάτω από τη σάρκα του αναδύονται μέσα από τις κόκκινες πληγές του.

As he takes hold, the brave vet manages to find dozens of squirming maggots underneath

Επαναλαμβάνει τη διαδικασία αρκετές φορές, τοποθετώντας τα αηδιαστικά πλάσματα σε ένα πιάτο – το οποίο αρχίζει γρήγορα να γεμίζει.

Διαβάστε περισσότερα

Maggots are the larvae of flies and can penetrate both animal and human flesh and live underneath the skin for three to five days


Μέχρι το τέλος του βίντεο, που διαρκεί περίπου ένα λεπτό, έχουν αφαιρεθεί όλα τα σκουλήκια και το κουτάβι φαίνεται να θεραπεύεται.

The disgusting clip has been shared online thousands of times. It is not clear where it came from

Δεν είναι σαφές από πού προέρχεται αυτό το αηδιαστικό υλικό, αλλά δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο από τον Romy Budiarto.

Τα σκουλήκια είναι ζωντανές προνύμφες από μύγες που μολύνουν τα ζώα και να αναπτύσσονται κάτω από το δέρμα τους. Αυτή η πάθηση είναι γνωστή ως μυίαση.

The vet jokingly offers to let the dog owner eat the maggots as he stores them in a bowl

Τα πλάσματα αυτά είναι επίσης ικανά να διεισδύσουν στην ανθρώπινη σάρκα, αλλά συνήθως βρίσκονται σε κάδους ή σάπια τρόφιμα.

Γι’ αυτό είναι σημαντικό να προσέχουμε το φαγητό που τρώει το κατοικίδιό μας, να μην το αφήνουμε να βγαίνει βόλτα μόνο του χωρίς επίβλεψη και να μην ξεχνάμε τις τακτικές του επισκέψεις στον κτηνίατρο.

διαφορετικόΕπιστροφή στο trelokouneli.gr