απο το apodytiriakias.gr

Γράψανε για το τροχαίο, λέει, που έγινε παραμονή της έναρξης των ολυμπιακών αγώνων του 2004, στην Αθήνα. Το θυμηθήκανε χθές, 12 Αυγούστου, με ενδιαφέρον επετειακό, για την… ατυχία του Κώστα Κεντέρη και της Κατερίνας Θάνου, οι οποίοι έχασαν τους αγώνες κι ενα μετάλλιο.

Τι, όμως, έγινε στ’ αλήθεια κι όχι στο στητό, για να μην εμφανιστούν, όπως είχαν κληθεί, οι δύο Έλληνες πρωταθλητές στον έλεγχο αντιντόπιγκ; Και, τελικά, να γίνει το παγκόσμιο σούσουρο. Η Ελλάδα να διοργανώνει ολυμπιακούς και δύο μεγάλες ελπίδες της να τους έχει φάει ένα… μοτόσακο;

Διαβάστε περισσότερα


Ούτε ο Χρήστος Τζέκος, ο προσωπικός τους προπονητής… ήξερε που βρισκόντουσαν εκτός ολυμπιακού χωριού οι Κεντέρης, Θάνου, οι οποίοι, και στο παρελθόν δύο φορές δεν ανταποκρίθηκαν όταν τους κάλεσαν για αντιντόπιγκ. Τελικά, όταν μέσω… Ερυθρού Σταυρού οι δύο δρομείς επισημάνθηκαν στην Γλυφάδα, ξεκίνησαν, αλλά πριν φθάσουν στο ΟΑΚΑ, κατέληξαν στο ΚΑΤ. Λόγω ενός μαϊμού τροχαίου.

Στο νοσοκομείο τα δύο «θυματα» του τροχαίου, ως τραυματίες πήραν φάρμακα, ανακατεύτηκαν τα αίματα τους, άρα δεν είχε κανένα νόημα να γινόταν αντιντόπιγκ, μάλιστα όταν ηδη είχε παρέλθει το όριο χρόνου.

Απών, λοιπόν, ο Κεντέρης, ο ολυμπιονίκης των 200μ. το 2.000, και οι αγνοί Έλληνες φίλαθλοι στο στάδιο χιουχάιζσν τους δρομείς του τελικού! Ως υπαίτιους(;) της απουσίας του Κεντέρη.Επιστροφή στο trelokouneli.gr