Ένας άνδρας από τη Louisiana συνελήφθη την Τετάρτη αφού φέρεται να έκαψε το κουτάβι της φίλης του με καυτό νερό και στη συνέχεια να το έβαλε στην κατάψυξη.

Ο Samuel Smith κατηγορείται για απίστευτη σκληρότητα απέναντι σε ζώο, αφότου η ιδιοκτήτρια του άτυχου κουταβιού κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει το συμβάν.

Local authorities say that Samuel Smith (pictured), 24, inflicted severe injuries to the face and head of

Οι τοπικές αρχές αναφέρουν ότι ο 24χρονος Smith προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς στο πρόσωπο και το κεφάλι της «Bitty Boo», ενός 2χρονου τεριέ γιορκσάιρ, της οποίας τα μάτια ήταν κλειστά από το πρήξιμο μετά την κακοποίηση.

Η αστυνομία δήλωσε ότι στο κουτάβι έλειπαν κομμάτια δέρματος και τριχώματος όταν βρέθηκε, σύμφωνα με την USA Today.

Η Sara Durbin, η ιδιοκτήτρια της Bitty Boo, δήλωσε ότι «η καρδιά της ράγισε» όταν άκουσε την κακοποίηση που υπέστη το αγαπημένο της ζώο.

Είπε στην αστυνομία ότι άφησε τον Smith να προσέχει το κουτάβι στο διαμέρισμά της.


Όμως δύο ώρες μετά την αποχώρησή της από το διαμέρισμα, έλαβε μια κλήση από τον 24χρονο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο σκύλος είχε διαφύγει με κάποιο τρόπο από το σπίτι και επέστρεψε με τραυματισμούς στο πρόσωπό του.

Σύμφωνα με την έκθεση σύλληψης, η Durbin κάλεσε την αστυνομία αφότου βρήκε αίμα και τρίχες του σκύλου μέσα στον καταψύκτη της.

Η Bitty Boo μεταφέρθηκε σε έναν κτηνίατρο για θεραπεία, αλλά παραμένει αδιευκρίνιστο εάν τα μάτια του κουταβιού έχουν υποστεί μόνιμη βλάβη.

Η αναφορά της αστυνομίας λέει ότι ο Smith είχε πάρει το σκυλί στο μπάνιο και το έλουσε με καυτό νερό. Στη συνέχεια έβαλε το ζώο στο καταψύκτη της Durban για 30 δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Smith δήλωσε στην αστυνομία ότι δεν του άρεσε το κατοικίδιο της Durban αλλά δεν σκόπευε να το κακοποιήσει, περιγράφοντας τις ενέργειές του ως έναν απλό «τσακωμό με το κουτάβι».

Ο δικαστής του έδωσε πρόστιμο ύψους $5.000 την Παρασκευή το πρωί.Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση