37χρονη μητέρα πέθανε από ανεύρυσμα λίγες μέρες μετά την βάφτιση της κορούλας της που έγινε στο πλευρό της ενώ ήταν σε κώμα

Μια μητέρα, η Arlene Padawang-Cosme, πέθανε από ανεύρισμα εγκεφάλου μόλις δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση της τρίτης κορούλας της.

Η άτυχη γυναίκα, που ζούσε στη Νέα Ζηλανδία, έπαθε το ανεύρυσμα με το που επέστρεψε στο σπίτι της μετά το νοσοκομείο (όπου είχε γεννήσει το μωρό της). Βρέθηκε από την οικογένειά της, να έχει καταρρεύσει στο πάτωμα του σπιτιού. Αμέσως την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Έπεσε σε κώμα για όλο το υπόλοιπο διάστημα, μέχρι να πεθάνει. Πέρασε τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής της σε κώμα στο Νοσοκομείο του Ώκλαντ, όπου η οικογένειά της συγκεντρώθηκε γύρω της. Τραγουδούσαν στην 37χρονη με όλη τους την αγάπη, μήπως εκείνη αισθανθεί κάτι.

Μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε σε μια σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει την κορούλα της 37χρονης να έχει βαπτιστεί δίπλα στο νοσοκομειακό κρεβάτι της μητέρας της. Πήρε το όνομα Grayan, ενώ η μητέρα της, Arlene, βρισκόταν σε κώμα.

«Η Grayan  ήταν τόσο ήρεμη κι άνετη στο πλευρό της μαμάς της», έγραψε κάποιος κάτω από την εικόνα.

Την ίδια μέρα, στη σελίδα δημοσιεύτηκε ένα βίντεο, όπου εμφανίστηκε ο Rayan Come, ο σύζυγος της Arlene, να τραγουδάει στη γυναίκα του το The King του Garth Brooks.


Τις ημέρες που οδηγούσαν στο θάνατό της, η οικογένειά της μοιράστηκε μερικές από τις προσωπικές στιγμές της, συμπεριλαμβανομένης της βάπτισης του νεογέννητου παιδιού της 37χρονης, που έγινε δίπλα στο νοσοκομειακό κρεβάτι της Arlene (εικόνα)

Παίζοντας ακουστική κιθάρα και τραγουδώντας, ο σύζυγός της Rayan κοιτούσε τη γυναίκα του, ενώ μια άλλη γυναίκα κρατούσε το πόδι της. Πίσω ακούγεται κάποιος να συγκινείται.

Στη λεζάντα αναφέρεται ότι το τραγούδι είναι εκείνο που η Arlene και ο Rayan  τραγουδούσαν μαζί στα παιδιά τους.

Την Τρίτη, η σελίδα ενημερώθηκε με μια τελευταία πληροφορία, που έκανε κομμάτια τις καρδιές όλων.

«Με βαθιά θλίψη, ανακοινώνουμε την απώλεια της αγαπημένης μας αδερφής Arlene»

«Τώρα αναπαύεται εν ειρήνη κοντά στον Παντοδύναμο Κύριο.»

«Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τις προσευχές που μοιραστήκατε μαζί μας.

«Ο Θεός να σας ευλογεί όλους».

Η Arlene έχει αφήσει πίσω της το σύζυγό της και τρεις κόρες, την Gracee 10 ετών, την Ayene 5 ετών, και το μωρό Grayan μόλις 17 ημερών.

Μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο The New Zealand Herald, ο Rayan παραδέχτηκε ότι μόνο ένα θαύμα θα μπορούσε να σώσει τη ζωή της συζύγου του.

Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη ευθύνη που βαραίνει εκείνον μόνο του πια, είπε: «Δεν ξέρω πώς μπορώ να μεγαλώσω αυτά τα παιδιά μόνος μου».

 Επιστροφή στο trelokouneli.gr

loading...


 

Αφήστε μια απάντηση