Μετά το χτύπημα του τυφώνα Harvey, οι κάτοικοι του Τέξας βρίσκονται σε κατάσταση πανικού. Πλημμυρισμένοι από τις καταιγίδες, οι δρόμοι του Χιούστον έχουν γίνει πιο επικίνδυνοι από ποτέ.

Ένας ηλικιωμένος οδηγός βρέθηκε παγιδευμένος στο αυτοκίνητό του. Τι έκαναν οι άνθρωποι στην περιοχή του; Συνεργάστηκαν – κυριολεκτικά – για να τον σώσουν, σχηματίζοντας μια ανθρώπινη αλυσίδα για να αντισταθμίσουν την έλλειψη σχοινιού. Σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στα social media από μία μάρτυρα, την Stephanie Edward Mata, βλέπουμε τον ηλικιωμένο άντρα να σώζεται από την ανθρώπινη αλυσίδα. Αν και η ταυτότητά του είναι άγνωστη μέχρι στιγμής, η διάσωσή του όμως έχει γίνει viral στα social media.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Harvey έχει αφαιρέσει τη ζωή τουλάχιστον 38 ατόμων από το Τέξας, τη Λουιζιάνα και άλλες περιοχές τριγύρω.

Όταν ένας ηλικιωμένος άνθρωπος από το Χιούστον βρέθηκε παγιδευμένος στο αυτοκίνητό του από τις πλημμύρες που προκλήθηκαν από τον τυφώνα Harvey, οι άνθρωποι που ήταν δίπλα του έκαναν το πιο απίστευτο πράγμα.


Σε μια σειρά από συγκινητικά βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο Twitter από μια μάρτυρα, βλέπουμε τους κατοίκους του Χιούστον να σχηματίζουν μια ανθρώπινη αλυσίδα για να τραβήξουν τον άνθρωπο από τα νερά.

Ευτυχώς, ο άντρας διασώθηκε με επιτυχία και η ιστορία του έχει γίνει σήμερα viral στα social media

Το Τέξας έχει πληγεί από τις τεράστιες ποσότητες βροχής που πέφτουν στην περιοχή από τις 26 Αυγούστου

Με 38 θανάτους να έχουν ήδη επιβεβαιωθεί ως αποτέλεσμα του Harvey, ιστορίες όπως αυτές δίνουν ελπίδα σε όλους μας. Ας δώσουμε, λοιπόν, μια βοήθεια στον συνάνθρωπό μας, όπου και όταν μας χρειάζεται. Ας δείξουμε απλόχερα την ανθρωπιά μας. Η ανιδιοτελής προσφορά είναι το Α και το Ω στην καθημερινή μας ζωή.Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση