Η ελληνική τηλεόραση βρίσκεται ίσως στην πιο μαύρη της περίοδο. Ο βαθμός της βλακείας ξεπερνά δυστυχώς κάθε προηγούμενο γεγονός που αποδεικνύεται συχνά πυκνά απ’ όσα ακούμε και βλέπουμε στις λεγόμενες ανάλαφρες εκπομπές και όχι μόνο.

Αυτή τη φορά μας έκαναν εντύπωση τα σχόλια των παρουσιαστών μια καλοκαιρινής εκπομπής του σταθμού «Ε» για την Winnie Harlow, ένα πασίγνωστο μοντέλο το οποίο πάσχει από λεύκη.

Διαβάστε περισσότερα

Το τι ακούστηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Από το ότι η παρουσιάστρια Εύη Βατίδου την είδε στη Μύκονο και είπε στην κόρη της ότι «μοιάζει με αγελάδα», μέχρι το εμπνευσμένο σχόλιο πανελίστα ότι «είναι λίγο Δαλματίας» ή ότι «λερώθηκε από το παγωτό».


Σε άλλο σημείο, πάλι η παρουσιάστρια σχολίασε ότι «δυστυχώς ή ευτυχώς είναι πολύ περίεργη η όψη της» γιατί λέει είναι «ασπρόμαυρη», ενώ χαρακτήρισαν την ασθένεια ως «ελάττωμα» που η κοπέλα κατάφερε να μετατρέψει σε προτέρημα.

Δεν ισχυριζόμαστε προφανώς ότι τα κίνητρα των παρουσιαστών είναι ρατσιστικά. Πιο πιθανό είναι να μην αντιλαμβάνονται καν πόσο αισχρό μπορεί να ακουστεί ένα σχόλιό τους. Δεν θα ήταν πάντως άσχημο κάποιος να τους ζητούσε από το ακουστικό τους να πάψουν να σχολιάζουν με αυτόν τον τρόπο.

Πηγή: koutipandoras.grΕπιστροφή στο trelokouneli.gr