Σοκ προκάλεσε η δήλωση του υφυπουργού Μετανάστευσης Γιάννη Μπαλάφα πως ο θάνατος του 11χρονου από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι ήταν «μία στραβή».

Ο κ.Μπαλάφας στην προσπάθειά του να καλύψει την ανεπάρκεια της αστυνόμευσης στη συγκεκριμένη περιοχή, η οποία έχει οδηγήσει στη ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας χαρακτήρισε «μια στραβή» τον θάνατο του 11χρονου Μάριου.

Διαβάστε περισσότερα

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ και την Αννα Μπουσδούκου ο κ.Μπαλάφας υπερασπιζόταν το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον Νίκο Τόσκα με το επιχείρημα ότι έχει μειώσει την εγκληματικότητα.


«Δεν είμαι ειδικός σε θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη, νομίζω όμως ότι τα τελευταία χρόνια και από τα στοιχεία τα οποία επανειλημμένα με διάφορες αφορμές έχει παρουσιάσει στη Βουλή ο κ.Τόσκας δείχνει όχι μία έξαρση της εγκληματικότητας και μια αντιμετώπιση της παραβατικότητας-εγκληματικότητας με έναν σχετικά αποτελεσματικό τρόπο» ήταν κατά λέξη οι δηλώσεις του Γιάννη Μπαλάφα.

«Αυτό δεν αναιρεί ή δεν μπορεί να εμποδίσει ή δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε μία ας το πούμε λαϊκά μια στραβή σαν αυτό που συνέβη στο Μενίδι» ήταν αυτό που είχε να πει ο κ. Μπαλάφας.

Μάλιστα ο κ.Μπαλάφας συνέχισε: «Φυσικά υπάρχουν τα γεγονότα που ακολούθησαν το θανάσιμο αυτό χτύπημα στο παιδί με τους κουκουλοφόρους και λοιπά. Είναι ζητήματα αυτή τη στιγμή στα χέρια της αστυνομίας. Τι άλλο να πω εγώ…».

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση