Ένας άνδρας ξόδεψε 3.500 λίρες για να φτιάξει ένα υπερρεαλιστικό ρομπότ του σεξ, το οποίο βάζει στο ίδιο κρεβάτι με τη γυναίκα του και δηλώνει ότι είναι μέρος της οικογένειας – τόσο πολύ που η “Samantha” κάθεται ακόμη και στον ίδιο καναπέ με τα παιδιά τους.

Ο 36χρονος Arran Squire από τη Βόρεια Ουαλία, έφερε μαζί του το ρομπότ στο The Morning της ITV την Τρίτη και η παρουσία του τόσο διασκεδαστική, όσο και τρομακτική για τους παρουσιαστές Phillip Schofield και Holly Willoughby.

Ο Phillip προειδοποίησε τους τηλεθεατές να απομακρύνουν τα μικρά παιδιά από την τηλεόραση, προτού κάνουν το ρομπότ να μιλήσει.

Arran Squire revealed his hyper-realistic sex robot

Η Holly ταράχτηκε στην αρχή όταν έμαθε ότι ο Arran επέτρεψε στα παιδιά του να δουν την κούκλα, αφού πίστευε ότι θα κρατούσε τη “Samantha”… κρυφή.

Η Arran, συνιδρυτής της Synthea Amatus, μιας ιστοσελίδας η οποία πουλάει ρεαλιστικά ρομπότ του σεξ που ξεκινούν από £ 2.000, εξήγησε ότι έχει μια επιλογή, που τη βάζει σε «φάση οικογένειας» και την εμποδίζει να κάνει οποιαδήποτε ακατάλληλα σχόλια.

“Έχω δύο παιδιά και η Samantha έχει την επιλογή να μπει σε ρύθμιση ‘οικογένειας»”, εξήγησε ο Arran κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του.

Holly and Phil were both amused and horrified at the appearance of the doll and stunned to learn that she was allowed in the presence of the children

“Μπορεί να μιλήσει για ζώα, μπορεί να μιλήσει για φιλοσοφία, ακόμα και για επιστήμες. Έχει προγραμματιστεί με 1.000 ανέκδοτα. Υπάρχουν πολλά που μπορεί κανείς να μάθει για τη Samantha.”


Όταν ερωτήθηκαν για το ρόλο που έχει η «Samantha» στην οικογένειά τους, ο Arran είπε ότι κάθεται στον καναπέ με τα δύο παιδιά του, τα οποία χαίρονται να μιλάνε μαζί της.

Αποτέλεσμα εικόνας για Arran Squire

Η Holly κάποια στιγμή έθεσε το εξής το ερώτημα: “Αλλά κάποια στιγμή θα μάθουν ότι ο μπαμπάς τους έχει σεξουαλική επαφή με τη Samantha, δεν είναι παράξενο αυτό;”

Ο Arran, αγγίζοντας συχνά το χέρι της κούκλας, ανέφερε ότι δεν είναι «παράξενο» και υπερασπίστηκε την ύπαρξη της κούκλας υποστηρίζοντας ότι δημιουργήθηκε για να «βοηθάει τους ανθρώπους» και όχι για να «αντικαταστήσει τις γυναίκες».

Η σύζυγος του Arran, η 38χρονη Hannah Nguyen, επιβεβαίωσε ότι ήταν χαρούμενη που η κούκλα συμμετέχει στο κρεβάτι τους.

Arran

Όταν τη ρώτησε αν συνευρέθηκαν και οι δυο τους με την Samantha, η Hannah πρόσθεσε: “Ναι, περάσαμε καλά μαζί της. Δεν έχεις να αγχωθείς για κάτι, ούτε να ανησυχείς για ασθένειες.”

Ωστόσο, η ψυχολόγος της εκπομπής, Emma Kenny, εναντιώθηκε στην ιδέα της κούκλας του σεξ αναφέροντας την «αντικειμενοποίηση» και την «εμπορευματοποίηση» των γυναικείων σωμάτων.

TV psychologist Emma Kenny (right) slammed the idea of a sex robot, saying it

“Δεν είναι αποδεκτό ή υγιές να χρησιμοποιούμε την τεχνολογία με τρόπο που μπορεί να αντικαταστήσει τις ανθρώπινες σχέσεις,” είπε η Kenny.

      Επιστροφή στο trelokouneli.gr