Άντρας βοήθησε την κοπέλα του να σκοτώσει τον παιδεραστή που την κακοποιούσε από τα 4 χρόνια της και κινδυνεύουν με ισόβια φυλάκιση

Η 20χρονη Brittany Monk αποκάλυψε στον 23χρονο φίλο της Jace Crehan ένα μυστικό που  τη βασάνιζε πάρα πολλά χρόνια. Η Monk από την ηλικία των τεσσάρων, μέχρι και την ηλικία των δώδεκα ετών κακοποιούταν συστηματικά από έναν άνδρα εν ονόματι Robert Noce.

Η 20χρονη κατήγγειλε τον Noce και τον οδήγησε έτσι ενώπιον της δικαιοσύνης. Ο Noce εκλιπαρούσε ότι ήταν αθώος κι ότι δεν είχε αποπλανήσει ποτέ το κορίτσι. Η ετυμηγορία του δικαστηρίου ήταν ιδιαίτερα επιεικής και του επέβαλε μόνο την ποινή των πέντε ετών επιτήρησης.

Η Brittany κι ο Jace δύο εβδομάδες μετά την απόφαση του δικαστηρίου, αποφάσισαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους. Σκότωσαν τον Noce μέσα στο λυόμενο σπίτι του το 2015 και τώρα αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης ίση με 40 χρόνια έκαστος. Τραγική λεπτομέρεια ήταν ότι η Brittany τότε ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, 7 μηνών, στο παιδί του Jace.

Όταν συνελήφθη ο Jace, είπε στους αστυνομικούς ότι «δε λυπάται» για τη δολοφονία του Noce , γιατί το δικαστικό σύστημα απέτυχε να δικαιώσει την κοπέλα του. Θεώρησε ότι θα έπρεπε να είχε καταδικαστεί σε τουλάχιστον 10 έτη φυλάκισης για παιδεραστία, ώστε το ζευγάρι να νιώσει δικαιωμένο.

Ο Jace δήλωσε στους αστυνομικούς ότι αισθάνεται μια χαρά, δε λυπάται καθόλου γι’ αυτό που έκανε και δεν έχει τύψεις.

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος του ζευγαριού ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι έδρασαν εν βρασμώ σε μία πράξη πάθους κι εκδίκησης.


Το δικαστήριο κήρυξε ένοχο το ζευγάρι για δολοφονία από πρόθεση.

Η Brittany Monk και ο Jace Crehan (αριστερά) αναμένουν την ποινή φυλάκισης για τη δολοφονία του υποτιθέμενου παιδεραστή  Robert Noce Jr (δεξιά).

Monk και Crehan στα κελιά τους μετά τη δολοφονία του Noce στο λυόμενό του το 2015

Ο Noce σκοτώθηκε στο λυόμενό  του (το βλέπετε εδώ) από το ζευγάρι, που ήρθαν προετοιμασμένοι με γάντια και γουόκι τόκι για να του επιτεθούν.

Ο 20χρονος Jace σχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι δεν σκόπευαν να σκοτώσουν τον Noce, απλά ήθελαν να του στείλουν ένα μήνυμα. Η αστυνομία τους ανακάλυψε όταν βρέθηκαν τα γάντια τους, που τα είχαν πετάξει μέσα σε ένα βαρέλι στο λυόμενο και το DNA του Jace βρέθηκε πάνω τους.

Το ζευγάρι θα δικαστεί την 18η Ιανουαρίου, με τον Jace  να αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη και τη Brittany να αντιμετωπίζει 40 χρόνια φυλάκισης.

Όπως ανέφερε ο δικαστής, θα πρέπει να καταδικαστούν με την ποινή που τους αξίζει, ώστε να μη βγουν από τη φυλακή και κάποιος συγγενής του θύματος πάρει κι αυτός το νόμο στα χέρια του

 Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση