Κοντεύουν να γίνουν «trend» στη Βρετανία τα «μαθήματα αυν ανισμού»! Ναι, πολύ καλά διαβάσατε! Όπως αναφέρει η εφημερίδα «The Sun», γυναίκες που θέλουν να τονώσουν τη σε ξουαλική τους ζωή, επισκέπτονται ειδικά κέντρα όπου καλούνται να πληρώσουν περίπου 190 ευρώ, προκειμένου να κάνουν την ιδιαίτερη αυτή «θεραπεία».

Πρόκειται για τον «Οργασμικό Διαλογισμό», κατά τη διάρκεια του οποίου, η γυναίκα γδύνεται από τη μέση και κάτω, ενώ ο «δάσκαλος» δίνει μια λεπτομερέστατη περιγραφή του κόλπου (σχήμα, χρώμα, υφή κτλ.). Έπειτα, ξεκινά η… χειροτεχνία!


Ο δάσκαλος αφιερώνει 15 λεπτά περίπου τρίβοντας τον κόλπο και την κλειτορίδα της γυναίκας, ενώοι «μαθητές» παρακολουθούν το… μάθημα!

Ο ιδιαίτερος αυτός «διαλογισμός» ήταν ιδέα της Νικόλ Ντιντόν και ξεκίνησε το 2001, ενώ όπως η ίδια λέει, προσφέρει «βελτίωση της οικειότητας μέσα στη σχέση και γενικά την αύξηση των οργασμικών ικανοτήτων».

Μετά από 15 χρόνια από τότε, σήμερα υπάρχουν 10.000 δάσκαλοι εκ των οποίων οι 2.000 είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο.Επιστροφή στο trelokouneli.gr