Είναι μόλις 27 ετών και σύντροφος του κατά 22 χρόνια μεγαλύτερου της Acun Ilicali, του διάσημου Τούρκου παραγωγού του Survivor. Ο λόγος για την Seyma Subasi.

Η καλλονή από την Τουρκία έχει σπουδάσει μόδα, ενώ θεωρείται fashion icon στη γειτονική χώρα. Η ίδια εργάστηκε ως ενδυματολόγος για μεγάλες παραγωγές της τουρκικής τηλεόρασης όπου και γνωρίστηκε με τον Acun Ilicali, όταν εκείνος παρουσίαζε το «So You Think You Can Dance».
Διαβάστε περισσοτερα


Τότε ο διάσημος παραγωγός ήταν παντρεμένος με την δεύτερη σύζυγό του Zeynep, με την οποία έχει αποκτήσει δυο κόρες κι είχε ακόμη μια από την πρώτη του σύζυγο Seda, που είχε παντρευτεί το 1988. Αρχικά έγινε σούσουρο στους κοσμικούς κύκλους όταν μαθεύτηκε η σχέση του με την Seyma και με την σύζυγό του να ζητά διαζύγιο και μέρος της τεράστιας περιουσίας του… Στη συνέχεια ηρέμησαν λίγο τα πράγματα μεταξύ τους, μέχρι που μαθεύτηκε η εγκυμοσύνη της ξανθιάς καλλονής και με το διαζύγιο να βγαίνει με συνοπτικές διαδικασίες!

Τώρα μαζί μεγαλώνουν την κόρη τους, Melisa που πρωταγωνιστεί στα social media της μαμάς της.
Αυτόν τον καιρό βρίσκονται στην Αμερική όπου μάλιστα επισκέφτηκαν και στο μουσικό φεστιβάλ Coachella.Επιστροφή στο trelokouneli.gr
 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ