Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το μέλλον του Σωκράτη Διούδη καθώς βρίσκονται στο τελικό στάδιο οι συζητήσεις μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού. Με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο Παύλος Μυροφορίδης υποστήριξε ότι ο ίδιος είναι προετοιμασμένος στο ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη.

Αυτή τη στιγμή, το ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη στον Παναθηναϊκό είναι το επικρατέστερο αλλά μένει να διευκρινιστεί ο τρόπος. Όπως έχει σημειώσει το gazzetta.gr το ποσοστό μεταπώλησης (35%) που διατηρεί η Κλαμπ Μπριζ έχει ρίξει στο τραπέζι κι άλλες ιδέες – έως την υπογραφή επέκτασης συμβολαίου του παίκτη με ταυτόχρονο δανεισμό στον Παναθηναϊκό και οψιόν αγοράς – και οριστική εξέλιξη θα σημειωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.


Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Παύλος Μυροφορίδης, σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM σημείωσε ότι… «είναι ένα ζήτημα που χειρίζεται αποκλειστικά ο κ. Καρυπίδης με τον Παναθηναϊκό. Εάν πάντως υπάρξει αποχώρηση του Σωκράτη, ο Μανώλης Αποστολίδης θα είναι ο τερματοφύλακάς μας ενώ υπάρχει και ο Αναγνωστόπουλος στον οποίον πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες».

Πηγή: gazzetta.grΕπιστροφή στο trelokouneli.gr
 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ