ΣΟΥΡΕΑΛ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

«Είναι η πρώτη φορά που ο Λιάκος ο Κασιδιάρης… μας δείχνει πώς περνάει τις διακοπές του με το νέο κορίτσι του. Πρόκειται για την πρωταθλήτρια Ελλάδος σωματικής διάπλασης και personal trainer Νίκη Καργιατλή. Το κορίτσι αυτό λοιπόν έβγαλε μια σέλφι την ώρα που ο βουλευτής οδηγεί το αυτοκίνητο… και συνοδεύει την φωτογραφία με μια πολύ αγαπησιάρική λεζάντα. Εντάξει τώρα. Δεν σας το κρύβω πώς μου κακοφάνηκε λίγο. Αλλά γούστα είναι αυτά. Περί ορέξεως… γλαρόσουπα. Μετά τα μοντέλα και τις γυναικάρες που του έριχναν και ένα κεφάλι στο μποϊ πλεόν ο Κασιδιάρης επιλέγει κάτι πιο… μικροκαμωμένο και φουσκωτό…
Διαβάστε περισσότερα

Δεν περιγράφω άλλο. Είναι δε τόσο μεγάλη η καψούρα της που έχει χτυπήσει και το ίδιο τατουάζ με τον καλό της… στο δεξί χέρι της…

Αντε με το καλό παιδιά… Δεν αντέχω… δεν μπορώ άλλο» έγραψε ο Νάσος Γουμενίδης στο μπλογκ που διατηρεί.

Δείτε και τις παρακάτω φωτογραφίες με τη λεζάντα και την μεγαλοκοπέλα που δεν θα μπορούσε φυσικά να είναι η σχέση του Ηλία Κασιδιάρη.

Σύμφωνα με εγκυρότατες και πολύ καλά διασταυρωμένες πληροφορίες και πηγές του «OmertaNews»: 

α) η συγκεκριμένη φωτογραφία με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής και την κυρά – Νίκη έχει τραβηχτεί δύο χρόνια πριν σε μια έξοδο που μόνο έρωτα δεν μύριζε.


β) στις 7 Ιουλίου ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν στην Αθήνα και όχι σε διακοπές αφού ο βουλευτής δεν έχει φύγει καθόλου εκτός Αθηνών μέσα στον Ιούλιο. Να θυμίσουμε ότι την Παρασκευή είχε και εξεταστική.

γ) δεν γνωρίζουμε γιατί η εν λόγω κυρία αποφάσισε τώρα να ανεβάσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία, αλλά μπορούμε να φανταστούμε…

δ) μήπως για να κάνει χαλάστρα στην σχέση του βουλευτή με την Κατερίνα Πλακίδα, που δουλεύει στο Λιμενικό σώμα και έχει αναλογίες μοντέλου; Ρωτάμε μήπως; Άλλωστε ο Κασιδιάρης απ όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και γνωρίζουμε καλά εκ των έσω, δεν έχει μικροκαμωμένα και φουσκωτά γούστα.

Δεν αμφιβάλουμε βεβαία ότι η κυρία μπορεί να τραβάει τις καψούρες της με τον Ηλία, – ωραίο παλικάρι ο Λιάκος άλλωστε – αλλά ο βουλευτής εδώ και αρκετό καιρό «πνέει σε διαφορετικό άνεμο» που ακούει στο όνομα Κατερίνα Πλακίδα.  

Απολαύστε την…

Και το πιο σημαντικό: 

– ΠΟΤΕ η κοπέλα του Κασιδιάρη δεν θα ανέβαζε φωτογραφία γιατί ξέρει τον Ηλία!

omertanewsgr.blogspot.grΕπιστροφή στο trelokouneli.gr
 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ