Είναι εικόνες που έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου, προκαλώντας απέραντη θλίψη, αλλά και ταυτόχρονα οργή για τον άγνωστο δήμιο δύο νεογέννητων γατιών.

Μια άστεγη γάτα στην Xi’an στην Κίνα κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες γλείφοντας τις πληγές των νεογέννητών της να τα επαναφέρει στη ζωή. Νωρίτερα, ένας αδίστακτος περαστικός τα έχει μαχαιρώσει μέχρι θανάτου, ενώ αποκεφάλισε και το ένα από τα δύο γατάκια που ακόμα δεν είχαν καν προλάβει να ανοίξουν τα μάτια τους.

Την γάτα βρήκε μέσα στην απόγνωση δίπλα από τα νεκρά μικρά της, η κα Γιανγκ η οποία εδώ και χρόνια φροντίζει τα αδέσποτα της γειτονιάς. Ωστόσο, πολλοί είναι εκείνοι που δεν συμμερίζονται την αγάπη της για τα ζώα και τα κατηγορούν για τη μετάδοση ασθενειών.

Η κα Γιανγκ είχε τοποθετήσει ένα χαρτόκουτο σε κήπο κοντά στο σπίτι της τη γάτα με τα μικρά της και όταν την άλλη ημέρα πήγε να τα ταΐσει αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα. Το ένα γατάκι έφερε μια μαχαιριά από την αρχή έως το τέλος του στομαχιού, ενώ το άλλο ήταν αποκεφαλισμένο.


Αμέσως, ειδοποίησε την αστυνομία, αλλά οι αξιωματικοί δεν έδειξαν το ανάλογο ενδιαφέρον για να βρουν τον ένοχο.

«Τα γατάκια είναι προφανές ότι δολοφονήθηκαν από μαχαίρι. Πώς μπορεί κάποιος να είναι τόσο σκληρός;» αναρωτήθηκε η ίδια η οποία έθαψε τα γατάκια στον κήπο. Μάλιστα, όπως δήλωσε, η μητέρα δεν έχει φύγει από το σημείο της ταφής και τριγυρνά πολύ κοντά, επιστρέφοντας και μυρίζοντας το χώμα.

image

image

image

image

imageΕπιστροφή στο trelokouneli.gr
 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ