Με τον Χαφπορ Τζούλιους, γνωστός και ως το «Βουνό» από το Game of Thrones  ασχολείται το τελευταίο καιρό το διαδίκτυο, καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες αναρωτιούνται πως μπορεί και φιλάει την μικροσκοπική κοπέλα του.

Και μπορεί να υπάρχουν χιλιάδες ζευγάρια που να έχουν μία μεγάλη διαφορά ύψους, αλλά το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι η μέρα με την νύχτα ως προς την εμφάνιση.

Εκείνος πανύψηλος και απίστευτα γυμνασμένος, μιας και ο Χάπφορ έχει πάρει μέρος σε πολλού αγώνες επίδειξης δύναμης κι εκείνη μικροσκοπική, αδύνατη και πανέμορφη.

Άλλωστε τα νούμερα που αποδεικνύουν την διαφορά είναι απίστευτα:

Συγκεκριμένα, ο Χάφπορ ζυγίζει 180 κιλά και 2,06 ύψος, ενώ η Χένσον έχει ύψος περίπου 1,48, ενώ τα κιλά της είναι άγνωστα, αλλά από φωτογραφίες φαίνεται αρκετά αδύνατη.


Απίστευτο κράξιμο στην Αποστολία Ζώη – «Οχιά, φίδι, πέσε κάτω μπάζο!»

Το ζευγάρι παρά την διαφορά στο ύψος μοιάζει να είναι τρελά ερωτευμένο με τον ηθοποιό του Game of Thrones να δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες με την αγαπημένη του.

Βέβαια μερικοί χρήστες του διαδικτύου θέλησαν να τον πειράξουν σχολιάζοντας κάτω από τις φωτογραφίες «Πραγματικά πως φιλιέστε;» ή «Αναγκάζεσαι να γραπωθεί από πάνω του για να τον φιλήσεις;»

Πάντως η κοπέλα του Χάφπορ απάντησε σε όσους είχαν την απορία, λέγοντας όπως ήταν αναμενόμενο «Εκείνος σκύβει κι εγώ είμαι στις μύτες ή απλά μου λέει «άστο» και με σηκώνει πάνω».

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση