Ο Μίνως Κυριακού ήταν ένας από τους πρώτους επιχειρηματίες που επένδυσαν εκτός Αθηνών, χτίζοντας το εξοχικό τους όχι σε κάποιο κοσμικό νησί αλλά στα παράλια της Πελοποννήσου!

Η εντυπωσιακή βίλα του βρίσκεται στον Άγιο Αιμιλιανό στην Ερμιονίδα, μέσα σε ένα παραθαλάσσιο κτήμα πολλών στρεμμάτων. Διαβάστε παρακάτω…

Διαβάστε περισσότερα

Πρόκειται για ένα παλάτι που είχε δημιούργησε εδώ και πολλά χρόνια ο επιχειρηματίας και στο οποίο κατέφευγε όταν ήθελε να ξεκουραστεί.

Τραγική ειρωνεία με το θάνατο του Έλληνα δημοσιογράφου – Τι συνέβη λίγο πριν πεθάνει ξαφνικά ο Βασίλης Μπεσκένης!

Η χλιδάτη βίλα διαθέτει δύο εξωτερικές πισίνες , όπου η μία συνεχίζεται και μέσα στο σπίτι, μία προβλήτα όπου αγκυροβολεί ακόμη η θαλαμηγός του “ Athina”, υπερσύγχρονο ελικοδρόμιο, τα γήπεδα του τένις, του golf αλλά και γήπεδο μπάσκετ!


Ακόμη μέσα στην έκταση, υπάρχουν ξενώνες σε διάφορα σημεία για τους καλεσμένους, ενώ εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι τα τροπικά δέντρα που υπάρχουν μέσα στην έκταση και τα οποία ο επιχειρηματίας είχε φέρει από την Αθήνα με φορτηγό πλοίο.

Μάλιστα για την προβλήτα αυτή, ο Μίνως Κυριακού είχε κατά καιρούς δικαστήρια.

«Μην φορέσετε ποτέ κάτι χωρίς να το πλύνετε». Μία εργαζόμενη στα Ζara λέει αυτά που δεν ξέραμε

Τη χλιδάτη βίλα φαίνεται να διεκδικούν τόσο η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία, Μαρί, όσο και τα παιδιά του…Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση