Μια έρευνα έκανε προ ημερών η εταίρα δημοσκοπήσεων ΚΑΠΑ Research, με ερωτώμενους τα «προσφυγάκια», αλλά όλως περιέργως την έφαγε το μαύρο σκοτάδι των «ενημερωτικών» ΜΜΕ. Γιατί άραγε;

Προφανώς, υπήρχαν στοιχεία στην έρευνα που δεν κρίθηκαν… κατάλληλα, ώστε να τα πληροφορηθεί το ελληνικό κοινό. Όπως για παράδειγμα, ότι η μεγάλη πλειοψηφία των απρόσκλητων είναι άνδρες (73,8%) και νέοι (72,2% έως 35 ετών).

1kapa_lathro_ereun_(6)

Επίσης, η μεγάλη πλειοψηφία των εκ Συρίας προερχομένων αποδίδει την ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα τους κυρίως στο καθεστώς/στην κυβέρνηση (56,6%) και πολύ λιγότεροι στη δράση των τζιχαντιστών του ISIS (36,3%).

2kapa_lathro_ereun_(3)

Άρα, οι περισσότεροι είναι -τουλάχιστον- συμπαθούντες των ισλαμιστών-αποκεφαλιστών!


3kapa_lathro_ereun_(1) 4kapa_lathro_ereun_(2) Ως προς τις συμπάθειές και τις αντιπάθειές τους, η Ε.Ε. συγκεντρώνει συντριπτικά ποσοστά συμπάθειας και η Ρωσία αντιπάθειας (44,7%, με μόλις 8,4% ποσοστό συμπάθειας). Προφανώς, γιατί είναι η πλέον εχθρική χώρα προς τους αγαπημένους τους τζιχαντιστές!

5kapa_lathro_ereun_(4)

Τέλος, όσον αφορά τους λόγους της… προτίμησής τους για την Ελλάδα, τα «προσφυγάκια» απάντησαν ως εξής: εξαιτίας της ευκολίας να περάσει κάποιος τα σύνορα (76,3%), οι Έλληνες είναι φιλόξενοι και βοηθάνε τους πρόσφυγες (13,8%), οι ελληνικές αρχές δεν είναι τόσο αυστηρές (11,4%) και, τέλος, υπάρχει μια φιλική προς τους πρόσφυγες κυβέρνηση (7,1%).

6kapa_lathro_ereun_(5)

Τα συμπεράσματα δικά σας!Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

3 thoughts on “Δημοσκόπηση ΒΟΜΒΑ – Αυτό είναι το προφίλ των «μεταναστών» – Είναι άνδρες, νέοι που συμπαθούν τους τζιχαντιστές

  1. Φοβερη αναλυση, αυτοι οι προσφυγες ειναι απο περιοχες αναμεσα στο ισλαμικο κρατος και το καθεστως asant τους βομβαρδιζουν οι ρωσσοι, οι τσιχαντιστες και ο ασαντ αυτος ειναι ο λογος που δεν συμπαθουν κανενα απο τους τρεις, το μερος που κατοικουσαν αλλαζει συνεχεια χερια και εχει ισοπεδωθει.

    1. Αγαπητέ xxx το βασικό ερώτημα που δεν απαντήθηκε είναι πόσοι είναι πρόσφυγες (Σύριοι) και πόσοι είναι ΛΑΘΡΟ (Πακιστάν, Αφγανιστάν, και δεν ξέρω από που αλλού).
      Αν δεν βλέπεις ή (το πιθανότερο) δεν θέλεις να δείς λόγω ιδεοληψίας, ότι την προσφυγιά κάποιων την εκμεταλλεύονται αυτοί που θέλουν να εισβάλει το ισλάμ στην Ελλάδα και Ευρώπη, τότε να είσαι σίγουρος ότι όταν θα το καταλάβεις θα είναι πολύ αργά

Αφήστε μια απάντηση