ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Τα nsfw στιγμιότυπα από το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση κάνουν εδώ και μέρες το γύρο του ελληνικού διαδικτύου και προκαλούν αίσθηση.

Ο έλληνας ηθοποιός που παίζει στην ιταλική σειρά Suburra: Blood on Rome η οποία προβάλλεται από το Netflix υποδύεται ένα ανώτατο υπάλληλο στην οικονομική διεύθυνση του Βατικανού και σε κάποιες από τις σκηνές εμφανίζεται να συμμετέχει σε ερωτικό όργιο με νεαρές γυναίκες και να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Οι αρκετά τολμηρές σκηνές έγιναν viral μέσα από ένα βίντεο:

Ωστόσο η είδηση μεταδόθηκε και αναδημοσιεύτηκε αρκετά παραποιημένη από μερίδα του ηλεκτρονικού και έντυπου τίτλου και με τίτλους όπως «Σε πάρτι με όρ#ια και ναρκωτικά ο Σκιαδαρέσης», χωρίς φυσικά να γίνεται απόλυτα σαφές πως πρόκειται για ρόλο.

Διαβάστε περισσότερα

Με ένα μήνυμα του στο λογαριασμό του στο Facebook, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ξεσπά για τα δημοσιεύματα και ενημερώνει πως έχει ήδη κινηθεί νομικά για τη συκοφαντική σε βάρος του δυσφήμιση.

Η ανάρτηση του Γεράσιμου Σκιαδαρέση:

Με έκπληξη και οργή υφίσταμαι από χτες την απόλυτη κατακρεούργηση της προσωπικότητάς μου, μέσα από δημοσιεύματα που με εμφανίζουν δήθεν να κάνω όρ#ια και χρήση ναρκωτικών, να διαφθείρω «νεαρά» κορίτσια και να βιντεοσκοπώ, επιπλέον, τα τεκμήρια της δήθεν «ακολασίας» μου.


Η πραγματικότητα, την οποία γνωρίζουν άριστα οι υπεύθυνοι της χυδαιότητας αυτής σε βάρος μου και οι οποίοι αδίστακτα εμπλέκουν και το όνομα της συζύγου μου στις σχετικές δημοσιεύσεις, είναι ότι οι εικόνες αυτές αποτελούν φωτογραφικά στιγμιότυπα κινηματογραφικών σκηνών από την υπό παραγωγή και μετάδοση, τηλεοπτική σειρά του δικτύου «Netflix», με τον τίτλο «Suburra», η οποία είναι βασισμένη στο γνωστό και ομώνυμο μυθιστόρημα των Κάρλο Μπονίνι και Τζανκάρλο ντε Κατάλντο, το οποίο γνώρισε μεγάλη καλλιτεχνική, κριτική και εμπορική επιτυχία.

Στη τηλεοπτική αυτή σειρά, που μεταδίδεται από το συνδρομητικό δίκτυο «Netflix», υποδύομαι, ως ηθοποιός, τον ρόλο ενός διεφθαρμένου μυθοπλαστικού χαρακτήρα, ακολουθώντας τις σεναριακές και σκηνοθετικές απαιτήσεις του εν λόγω ρόλου μου.

Για το θέμα αυτό έχω κινηθεί ήδη νομικά. Είναι, ωστόσο, αδιανόητο, κατά την άποψή μου, να αναγκάζομαι να υπερασπιστώ μόνος μου τον εαυτό μου έναντι αυτού του «είδους» του Τύπου που έχει πλέον φτάσει σε μια άνευ προηγουμένου ρυπαρότητα, η οποία καταστρέφει συνειδητά και κατ’ επάγγελμα τον πυρήνα της προσωπικότητας και της οικογενειακής ζωής ανθρώπων.

Οι υπεύθυνοι για αυτή την αθλιότητα δεν σκέφτηκαν καν τον αντίκτυπο που θα είχε η πράξη τους στην ψυχική υγεία των οικείων μου, των παιδιών μου και των στενών μου συγγενών. Το ζήτημα αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφήσει αδιάφορο κανέναν και ειδικά τους επίσημους φορείς, τις ανεξάρτητες και τις δικαστικές αρχές, τις οποίες καλώ να επιληφθούν άμεσα της ανεξέλεγκτης αυτής κατάστασης, ως προς τη συκοφαντική σε βάρος μου δυσφήμιση.Επιστροφή στο trelokouneli.gr