Άλλαξε το δρομολόγιο του «σουλτάνου» για να μην έρθουν κοντά – Η φρουρά του Ερντογάν προκαλούσε τα μέλη της Χρυσής Αυγής με χειρονομίες

Ένα τεράστιο πανό που έγραφε «Η Κύπρος είναι Ελληνική» κρέμασαν μέλη της Χρυσής Αυγής στην Λ. Μεσογείων καθώς έμπαινε η αυτοκινητοπομπή του Ερντογάν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος: «Με τα συνθήματα «Έξω οι τούρκοι απ’ την Ελλάδα», «τούρκοι-μογγόλοι-δολοφόνοι» και χιλιάδες αντιτουρκικά φυλλάδια οι Χρυσαυγίτες «υποδέχθηκαν» τον σουλτάνο και έστειλαν ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: Η Ελλάς αντιστέκεται, παρά την προδοσία του σάπιου πολιτικού κατεστημένου».


Μάλιστα όπως αναφέρει η ανακοίνωση «Ενδεικτικό του πανικού του Συστήματος το γεγονός ότι για πρώτη φορά στα χρονικά άλλαξε το δρομολόγιο ξένου ηγέτη που επισκέπτεται την Αθήνα: για να μην περάσει κάτω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής η πομπή του Ερντογάν, «καβάλησε» το αντίθετο ρεύμα της Λεωφόρου Μεσογείων.

Λόγω της αλλαγής του αστυνομικού σχεδιασμού, ο τούρκος και η συνοδεία του χρειάστηκαν πάνω από μισή ώρα για να φτάσουν στην Λεωφόρο Κατεχάκη από το αεροδρόμιο των Σπάτων! Η φρουρά του Ερντογάν ήταν άκρως προκλητική, αφού  περνώντας μπροστά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής είχαν ανοίξει τα παράθυρα, έκαναν άσεμνες χειρονομίες και έβριζαν

 Επιστροφή στο trelokouneli.gr