Άλλαξε το δρομολόγιο του «σουλτάνου» για να μην έρθουν κοντά – Η φρουρά του Ερντογάν προκαλούσε τα μέλη της Χρυσής Αυγής με χειρονομίες

Ένα τεράστιο πανό που έγραφε «Η Κύπρος είναι Ελληνική» κρέμασαν μέλη της Χρυσής Αυγής στην Λ. Μεσογείων καθώς έμπαινε η αυτοκινητοπομπή του Ερντογάν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος: «Με τα συνθήματα «Έξω οι τούρκοι απ’ την Ελλάδα», «τούρκοι-μογγόλοι-δολοφόνοι» και χιλιάδες αντιτουρκικά φυλλάδια οι Χρυσαυγίτες «υποδέχθηκαν» τον σουλτάνο και έστειλαν ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: Η Ελλάς αντιστέκεται, παρά την προδοσία του σάπιου πολιτικού κατεστημένου».


Μάλιστα όπως αναφέρει η ανακοίνωση «Ενδεικτικό του πανικού του Συστήματος το γεγονός ότι για πρώτη φορά στα χρονικά άλλαξε το δρομολόγιο ξένου ηγέτη που επισκέπτεται την Αθήνα: για να μην περάσει κάτω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής η πομπή του Ερντογάν, «καβάλησε» το αντίθετο ρεύμα της Λεωφόρου Μεσογείων.

Λόγω της αλλαγής του αστυνομικού σχεδιασμού, ο τούρκος και η συνοδεία του χρειάστηκαν πάνω από μισή ώρα για να φτάσουν στην Λεωφόρο Κατεχάκη από το αεροδρόμιο των Σπάτων! Η φρουρά του Ερντογάν ήταν άκρως προκλητική, αφού  περνώντας μπροστά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής είχαν ανοίξει τα παράθυρα, έκαναν άσεμνες χειρονομίες και έβριζαν

 Επιστροφή στο trelokouneli.gr

loading...


 

Αφήστε μια απάντηση