Οριστικά στο Περιστέρι θα διεξαχθεί ο αγώνας για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, μεταξύ του ΠΑΣ Λαμία και της ΑΕΚ, καθώς κάποιες λεπτομέρειες «και διαδικαστικοί λόγοι» θα μπορούσαν να βάλουν σε περιπέτειες τον Φθιωτικό σύλλογο.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Τους πραγματικούς λόγους που ώθησαν την ίδια την ΠΑΕ να επιλέξει τη δοκιμασμένη λύση του Περιστερίου, από τη φυσική της έδρα, εξήγησε αποκλειστικά στην κάμερα του LamiaReport ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, που βρέθηκε το μεσημέρι στο ανακαινισμένο ΔΑΚΛ μαζί με το Δήμαρχο Λαμιέων, Νίκο Σταυρογιάννη και συνεργάτες του από την ομάδα.

Πέρα όμως από το μείζον θέμα του γηπέδου που πλέον βρίσκει οριστικά την μόνιμη λύση του, ο κ. Παπαϊωάννου μίλησε στο LamiaReport για τη φετινή παρουσία της ομάδας, που σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές μας έχει γεμίσει όλους με χαρά και υπερηφάνεια:

Στο ΔΑΚΛ βρέθηκε σήμερα και ο Διευθυντής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου, ο οποίος πλέον θα αξιολογήσει το φάκελο της ομάδας για το εντός έδρας παιχνίδι της στις 2 Οκτωβρίου με τον Πανιώνιο.

Διαβάστε παρακάτω τη σημερινή ανακοίνωση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ γύρω από το θέμα του γηπέδου και της επιλογής της λύσης Περιστέρι για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

«Ολοκληρώθηκαν χθες (11-9-2017) όλες οι εργασίες κατασκευής του στεγάστρου και ανακατασκευής όλων των λειτουργικών εγκαταστάσεων στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας που ήταν απαραίτητες για την αδειοδότηση της ομάδας μας από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος superleague, ενώ οι δευτερεύουσες εργασίες, που υπολείπονται και θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες, ουδόλως επηρεάζουν τη διαδικασία αδειοδότησης, όπως διαπιστώθηκε και από την αυτοψία της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας του γηπέδου.

Ως ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Λαμιέων, τις Τεχνικές του Υπηρεσίες και, προσωπικά, το Δήμαρχο κ. Νίκο Σταυρογιάννη, που όχι μόνο έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, αλλά υπερέβαλαν και τις ανθρώπινες δυνατότητες, ώστε ένα έργο εξαιρετικά πολύπλοκο και ιδιαίτερα δύσκολο κατασκευαστικά να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί προς χρήση σε χρόνο ρεκόρ για τα κατασκευαστικά δεδομένα της πατρίδας μας και να συγχαρούμε όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο σ’ αυτήν την επιτυχία.


Επειδή, ωστόσο, επουσιώδεις, κυρίως διαδικαστικοί, λόγοι, που δεν έχουν σχέση με την πληρότητα των κατασκευών, ενδέχεται να αποτελέσουν την αιτία για την μη παροχή σύμφωνης γνώμης εκ μέρους της εποπτεύουσας αρχής για τη διεξαγωγή του αγώνα με την ΑΕΚ στη Λαμία, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε να χάσουμε στα χαρτιά αυτά που η ομάδα μας κερδίζει στο γήπεδο και με δεδομένο ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου για διορθωτικές κινήσεις, αφού η δήλωση έδρας προηγείται χρονικά, η διοίκηση της ΠΑΕ, ύστερα από πολύωρη σύσκεψη, με την παρουσία και του Δημάρχου, αποφάσισε το πρώτο παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα μας να είναι στις 2 Οκτωβρίου με τον Πανιώνιο.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964, ζητώντας την κατανόηση των φιλάθλων μας γι’ αυτή την απόφασή της, για τη διευκόλυνση της μετακίνησης τους, όπως και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, να μισθώσει λεωφορεία από τη Λαμία για τον αγώνα με την ΑΕΚ, που θα γίνει στο Περιστέρι, όπου η ομάδα μας έχει ανάγκη από την ενίσχυση και τη δυναμική παρουσία των φίλων της, ιδιαίτερα μετά το επιτυχημένο ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα».

Δείτε φωτογραφίες από τη νέα σημερινή «επιθεώρηση» στο ΔΑΚΛ:

h6kmx61q 76j4b87d rq3fvtsf xoh9dq18 a1fvyt5x jwzz0hpv e7r0xwi2 2jsnik4e

Περισσότερες ειδήσεις από τη Στερεά Ελλάδα στο lamiareport.grΕπιστροφή στο trelokouneli.gr