Από τότε που αυτή η γυναίκα έχασε και τα δύο της πόδια της από μια λοίμωξη, φοβήθηκε ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να γίνει μητέρα. Ωστόσο, μέσα στις κακουχίες της, έχει βρει έναν τρόπο να αντιμετωπίζει τους φόβους της: άρχισε να συλλέγει παιδικές κούκλες που μοιάζουν με αληθινά μωρά για να ικανοποιήσει τα μητρικά της ένστικτα, και με την αισιόδοξη της στάση, μπορεί και ζει μια ευτυχισμένη ζωή!

Όταν ήταν μόλις 2 χρονών, οι γιατροί πίστευαν ότι η Jessica Haldin από την Waikiki της Δυτικής Αυστραλίας είχε απλά ένα κρύωμα, αλλά λίγες ώρες αργότερα, τα άκρα της μαύρισαν, και μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Αποδείχθηκε ότι είχε πάθει μηνιγγιτιδοκοκκική λοίμωξη, και τα δύο της πόδια έπρεπε να ακρωτηριαστούν. Τα χέρια της είχαν επίσης υποστεί άσχημη ζημιά από τη μόλυνση, και λίγες μέρες αργότερα έχασε και το αριστερό της χέρι.

Από την τραγική απώλεια των άκρων της, που της συνέβη σε τόσο νεαρή ηλικία, η 26χρονη σήμερα Jessica, δεν επηρεάστηκε πραγματικά τόσο πολύ συναισθηματικά, αν και η μητέρα της είχε πάρει πολύ πιο βαριά αυτό που συνέβη στο μικρό της κοριτσάκι.

Ωστόσο, η ζημία που έγινε στο σώμα της, άφησε στην Jessica το φόβο ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να γίνει μαμά. Παρά το γεγονός ότι βιολογικά ήταν σε θέση να γίνει, και παρά την έντονη επιθυμία της να γίνει μητέρα, ανησυχούσε πως δεν θα μπορούσε να αναλάβει όπως πρέπει τη φροντίδα ενός παιδιού.

Μια μέρα, μια φίλη της της πρότεινε να πάρει μια κούκλα που μοιάζει με αληθινό μωρό, η οποία θα μπορούσε να ικανοποιήσει το μητρικό της ένστικτο. Κι έτσι, η Jessica αποφάσισε ν’ ακολουθήσει τις συμβουλές της φίλης της.

«Η πρώτη που πήρα ήταν η μικρή Allie», δήλωσε η Jessica. «Την αγόρασα από το eBay και έχει μια μαγνητική πιπίλα που με βοηθάει να τη χρησιμοποιώ.»

«Είναι φαλακρή σαν νεογέννητο μωρό και μου αρέσει να την αγκαλιάζω και να της φοράω χαριτωμένα ρούχα. Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο ρεαλιστική ήταν.»

«Μετά την Allie, πήρα το πρώτο μου αγόρι, τον Cody.»


«Μετά ήρθε η Ciara, μετά η Hope, ο Zayden, ο Willow, και μετά η Destiny.»

Η Jessica έχει συλλέξει τα τελευταία 2 χρόνια 7 ρεαλιστικές κούκλες, οι οποίες της προσφέρουν παρηγοριά και την κάνουν να νιώθει όμορφα, παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να έχει δικά της παιδιά.

Ωστόσο, δεν μπορούν να της προσφέρουν 100% αυτά που θα της έδιναν τα αληθινά μωρά. Έχουν, όμως, όλα τους ονόματα, καθώς και πιστοποιητικά γέννησης.

«Ξέρω κάποιους ανθρώπους που παίρνουν τις ρεαλιστικές τους κούκλες βόλτα με τα καροτσάκια, αλλά εγώ ποτέ δεν το έχω κάνει αυτό, γιατί ξέρω ότι δεν είναι πραγματικά μωρά.»

«Αλλά σίγουρα μπορεί να με βοηθήσει να νιώσω λίγο το πώς είναι να είσαι μαμά, και αυτό μου κάνει καλό.»

Παρά τα προβλήματά της, η Jessica παραμένει πάντοτε χαρούμενη και αισιόδοξη.

Παρ’ όλα αυτά, η ζωή δεν είναι εύκολη για αυτή την 26χρονη κοπέλα, η οποία εξακολουθεί να απαιτεί προσοχή από την οικογένειά της. Η ίδια βρίσκει τα προσθετικά μέλη πάρα πολύ άβολα, κι έτσι αναγκάζεται να κρατιέται από τα έπιπλα για να μετακινείται μες το σπίτι.

«Εγώ και η μητέρα μου χαμογελάμε με την κατάστασή μου, καθώς θεωρούμε ότι το να βλέπουμε την κατάσταση με αισιοδοξία μας βοηθά.»

«Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο για τη μητέρα μου, η οποία τα έζησε όλα από την αρχή και εξακολουθεί να τα ζει.»

«Μου έχει πει την ιστορία μια-δυο φορές, αλλά πάντα δυσκολεύεται. Τη μια μέρα ήμουν ένα φυσιολογικό κορίτσι, και την άλλη βρέθηκα χωρίς άκρα. Ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη να το δεχτεί.»

Και πρόσθεσε: «Γι’ αυτό το βλέπω από τη θετική του πλευρά. Φοράω ακόμα και t-shirts που δείχνουν ότι δεν έχω πόδια. Είναι μια κατάσταση για γέλια και για κλάματα…»

Η Jessica αυτή τη στιγμή προσπαθεί να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα στο GoFundMe για να αγοράσει ένα νέο ηλεκτρικό αναπηρικό καροτσάκι.

Μέσα από αυτή την επώδυνη τραγωδία, αυτή η νεαρή γυναίκα έδειξε πόσο δυνατή είναι, αφού αντιμετωπίζει καθημερινά μια τόσο δύσκολη κατάσταση αλλά ωστόσο παραμένει χαρούμενη.

Ευχόμαστε στην Jessica καλή τύχη στο να βρει την πραγματική ευτυχία στη ζωή της!Επιστροφή στο trelokouneli.gr