Είχε κυκλοφορήσει έντονα η φημολογία ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα μιλούσε για το θέμα του Κριστιάνο Ρονάλντο την Δευτέρα το βράδυ. Άπαντες περίμεναν λοιπόν με ανυπομονησία τη συνέντευξη μετά την επανεκλογή του στο τιμόνι της Ρεάλ. Ωστόσο, ο Πέρεθ δεν έκανε καμία απολύτως αναφορά στο θέμα και έτσι οι απορίες παραμένουν.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι σε όλη αυτή τη γιορτή δεν απουσίαζε η εικόνα του CR7. Το πρόσωπο και τα επιτεύγματά του δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την παρουσίαση στα επινίκια της θρυλικής αυτής σεζόν για το club. Τα βίντεο τον είχαν πρωταγωνιστή, ενώ υπήρχε ειδική μέριμνα για την 4η «Χρυσή Μπάλα» του σούπερ σταρ της ομάδας. Επίσης, μόνο αυτός είχε δισέλιδο στο άλμπουμ της παρουσίασης.


Κανονικά όμως ο Πέρεθ θα του έκανε ειδική μνεία, ενώ τώρα αρκέστηκε στο ν» αναφερθεί ξεχωριστά μόνο στον Ζινεντίν Ζιντάν (έχουμε τον καλύτερο προπονητή του κόσμου»). Και τώρα όλοι περιμένουν πότε θα μιλήσει επί του καυτού θέματος ο Πέρεθ ή θα πάρει επίσημη θέση η Ρεάλ. Σε πρώτη φάση πάντως και όπως είχε γράψει η «El Confidencial», οι Μαδριλένοι όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με την Εφορία και τον Ρονάλντο, είχαν ζητήσει ανεπίσημα και για επικοινωνιακούς λόγους, από τα φιλικά τους Μέσα να μην βάζουν στα σχετικά άρθρα τους τον παίκτη με φωτογραφία της Ρεάλ, αλλά με εκείνη της Πορτογαλίας.

Πηγή: gazzetta.grΕπιστροφή στο trelokouneli.gr