Πόσοι και πόσοι δεν έχουν αναρωτηθεί «τι θα έκανα εάν από λάθος έμπαινε στο λογαριασμό μου 1 εκατομμύριο»; Η απάντηση δεν είναι εύκολη για την πλειονότητα, καθώς αυτά τα ανθρώπινα λάθη κάποια στιγμή διορθώνονται. Κάτι που δεν σκέφτηκε μία φοιτήτρια από τη Νότια Αφρική.

Η νεαρή Mani Sisulu μπήκε στο λογαριασμό της για να βρει τα 100 περίπου δολάρια του φοιτητικού επιδόματος που της αναλογούσαν και ανακάλυψε πως είχε γίνει εκατομμυριούχος μιας και στο λογαριασμό είχαν μπει κοντά στο 1.000.000.

Διαβάστε περισσότερα


Όπως μετέδωσε η Mirror, μόλις η εταιρεία που ήταν υπεύθυνη για την έκδοση των φοιτητικών καρτών αντιλήφθηκε το μεγάλο λάθος της, η νεαρή είχε ήδη ξοδέψει 60 χιλιάδες, ζώντας τη μεγάλη ζωή μιας και της πήρε κάποιο χρόνο (και κάμποσα ψώνια) μέχρι να σκεφτεί τι θα κάνει με το όλο το ποσό.

Βέβαια αυτές οι αβλεψίες κάποια στιγμή πληρώνονται και παρόλο που η Sisulu ισχυρίζεται πως ανέφερε η ίδια το περιστατικό στο πανεπιστήμιό της, η Intellimali, η αρμόδια εταιρεία αφού ανέλαβε την ευθύνη, δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της φοιτήτριας για υπεξαίρεση κεφαλαίου, ενώ ανέφερε ότι η νεαρή θα πρέπει να τα επιστρέψει όλα τα χρήματα πίσω.Επιστροφή στο trelokouneli.gr

loading...


 

Αφήστε μια απάντηση