Όταν η Joni Gatlin έκανε υπέρηχο στις 15 εβδομάδες κύησης, οι γιατροί πρόσεξαν κάποια περίεργα υγρά στο μωρό, αλλά τίποτα δεν μπορούσε να προετοιμάσει την μητέρα για αυτό που συνέβη.

sd

Όταν γεννήθηκε η μικρή Madison στο Crestview, της Φλόριντα, ήταν ένα τελείως μωρό. Από τη μέση και πάνω είχε υπερβολικά ανεπτυγμένους μυς για νεογέννητο κοριτσάκι.

3bd874c100000578-0-image-a-17_1483547091715

Μετά από μήνες τεστ και εξετάσεων, οι γιατροί διέγνωσαν ότι το κοριτσάκι έπασχε από μυική υπερτροφία, μια σπάνια διαταραχή που προκύπτει από τη μετάλλαξη των γονιδίων που έχει σαν αποτέλεσμα την υπερβολική ανάπτυξη του λυμφατικού υγρού ανάμεσα στα χέρια και τον θώρακα.


Τώρα είναι 18 μηνών και το δεξί της χέρι μόνο ζυγίζει 3 κιλά. Θα συνεχίσει να αναπτύσσεται ανάλογα με το ύψος και το βάρος της.

ad_230553635

Οι γιατροί δεν ήταν καθόλου σίγουροι ότι η μικρή Madison θα επιζούσε, αλλά τους διέψευσε όλους και τα κατάφερε. Βέβαια, όπως ήταν φυσικό, η τητά της της έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και σίγουρα θα συνεχίσει να της δημιουργεί.

Μια μέρα, ένας περαστικός τόλμησε να πει στην μητέρα της “Έπρεπε να το είχες ρίξει.” κι όπως ήταν φυσιολογικό η μητέρα ένιωσε διαλυμένη.

untitled-11

Ευχόμαστε όμως το πανέμορφο κοριτσάκι να βρει το δρόμο του και να υπάρξει τρόπος να αντιμετωπίσει το πρόβλημά της με σύμμαχο τη μαμά της! Είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει.

 Επιστροφή στο trelokouneli.gr