Όσοι αγαπούν τα σκυλιά υποστηρίζουν πως τα κατοικίδια ζώα είναι ακριβώς όπως τα παιδιά μας: νοιαζόμαστε γι’ αυτά, τα αγαπάμε, και τα αναθρέφουμε με περισσή φροντίδα. Τα προσέχουμε σαν μικρά παιδιά. Είναι η οικογένεια μας.

Αλλά μερικοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων δεν ενδιαφέροντα για τα σκυλιά τους όπως θα έπρεπε. Άλλοι είναι αρκετά μεγάλοι σε ηλικία για να μπορέσουν να φροντίσουν τα ζώα τους. Άλλοι πάλι, είναι απλώς αμελείς, όπως στην περίπτωση των ιδιοκτητών του Ollie, ενός ημίαιμου λαμπραντόρ με πίτμπουλ το οποίο το άφησαν να πεθάνει έξω στο κρύο.

Όταν οι ιδιοκτήτες του Ollie μετακόμισαν, άφησαν τα δύο σκυλιά τους έξω στα σκουπίδια.


Οι διασώστες από την DAWG, την ομάδα καλής διαβίωσης των ζώων, έλαβαν μια κλήση για ένα από τα σκυλιά, για το μικρό, το οποίο τριγυρνούσε στη γειτονιά.

Όταν πήγαν στο σημείο για να ψάξουν, τους είπαν οι γείτονες ότι η οικογένεια επέστρεψε για να πάρει πίσω το μικρό κουτάβι, αλλά εγκατέλειψε τον Ollie. Οι διασώστες παρατήρησαν πως ο Ollie ήταν δεμένος στον κάδο των σκουπιδιών, και είχε μείνει έξω στο κρύο για πάνω από μια εβδομάδα.

Το πίτμπουλ ήταν υποσιτισμένο και είχε σημάδια κακομεταχείρισης. Οι διασώστες τον πλησίασαν κι εκείνος αμέσως τους υποδέχτηκε εγκάρδια! Τον πήραν από ‘κει και κατάλαβαν πως το γλυκό αυτό σκυλί είχε πολλή αγάπη να δώσει!

Ο Ollie αναρρώνει από ένα σπασμένο μηριαίο οστό, αλλά θα είναι σύντομα διαθέσιμος για μια νέα οικογένεια!Επιστροφή στο trelokouneli.gr