Επεισοδιακό ήταν το προηγούμενο Σαββατόβραδο σε κατάστημα McDonald’s στο Λονδίνο. Τρεις εργαζόμενοι επιτέθηκαν σε πελάτη, όταν αυτός τους έβρισε χυδαία με ρατσιστικά σχόλια.

Ο μεσήλικας, σύμφωνα με τη Sun, φέρεται να ήταν μεθυσμένος και άρχισε να κάνει ρατσιστικά σχόλια σε βάρος των υπαλλήλων του καταστήματος βρίζοντας «γα@@@νοι Πακιστανοί». Τρεις εργαζόμενοι άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές, πετώντας τον έξω από το κατάστημα.

Αφού έπεσε κάτω, ένας από τους υπαλλήλους τον χτύπησε ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος. Δευτερόλεπτα αργότερα εμφανίστηκε ένας ακόμα άντρας, που πιστεύεται ότι είναι ο διευθυντής του καταστήματος, και τον γρονθοκόπησε.


«Ο πελάτης ήταν πολύ επιθετικός και φώναζε «γαμ@@@ μου@@@» στους υπαλλήλους που έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον ηρεμήσουν. Άλλοι πελάτες φώναζαν «γαμ@@@ ρατσιστή» και τότε άρχισα να τραβάω βίντεο. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα άρχιζαν να τον χτυπούν. Δεν πίστευα στα μάτια μου ειδικά όταν μπήκε στον καυγά και ο διευθυντής. Ήταν σοκαριστικό το πώς του επιτέθηκαν», δήλωσε ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο.

Πολλοί ήταν εκείνοι που κοντοστάθηκαν στο σημείο και παρακολουθούσαν τον ξυλοδαρμό, με το περιστατικό να έρχεται στη δημοσιότητα ένα μήνα μετά την καταδίκη αισθητικού που επιτέθηκε σε δύο αδερφές που περίμεναν στη σειρά σε υποκατάστημα των McDonald’s στο Κεντ.

 Επιστροφή στο trelokouneli.gr