Ο Bryan Cranston είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς ηθοποιούς του κόσμου, διάσημος ανά την υφήλιο για το ρόλο του ως Walter White στο Breaking Bad.

Σε πρόσφατη εμφάνιση του ο Cranston αποκάλυψε μια άγνωστη και … πικάντικη ιστορία από το μήνα του μέλιτος του το 1989.

Διαβάστε περισσότερα

Όπως ανέφερε, θα ταξίδευε με τρένο από την Ελβετία στην Ιταλία και ακριβώς πριν την επιβίβαση, ο ταξιδιωτικούς τους πράκτορας τους αποκάλυψε πως το τρένο θα περνούσε μέσα από μια σήραγγα για περίπου 50 λεπτά και ήταν παράδοση των νεόνυμφων να «εκμεταλλεύονται» αυτό το χρόνο στο σκοτάδι.


«Γύρισα και είπα στη γυναίκα μου πως αυτό θα το κάνουμε, σίγουρα».

Ο Cranston περιέγραψε πως το τρένο μετέφερε τα αμάξια των επιβατών και όλοι καθόταν στα οχήματα τους, οπότε ήταν περιτριγυρισμένοι από οικογένειες. Αναλυτικά είπε: «Ήταν τόσο σκοτεινά. Δεν μπορούσα να δω ούτε το χέρι μου. Ο πράκτορας είχε δίκιο. Όμως λίγο μετά άρχισα να ξεχωρίζω τα χαρακτηριστικά του προσώπου της γυναίκας μου. Απόρησα, υπέθεσα πως απλά τα μάτια μου συνήθισαν στο σκοτάδι. Όμως έκανα λάθος. Αντιλήφθηκα πως ήταν το φως της ημέρας και εμείς ήμασταν γυμνοί μέσα στο αμάξι με οικογένειες τριγύρω μας. Κάποια παιδάκια γέλαγαν ενώ η γιαγιά τους φώναζε «όχι όχι μην κοιτάτε».Επιστροφή στο trelokouneli.gr