«Είχα πιθανόν τη χειρότερη διάγνωση καρκίνου που θα μπορούσε κανείς να έχει και είμαι ακόμα εδώ».

Αυτά ήταν τα λόγια του 46χρονου Leland Fay, ο οποίος αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει την τρομακτική διάγνωση των γιατρών, ότι είχε, δηλαδή, 98 όγκους στον εγκέφαλό του.

Leland Fay (pictured), a 46-year-old from Monument, Colorado, told CBS Denver that it


Αμέσως ο Fay ξεκίνησε τις ακτινοθεραπείες και έκανε μία χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο.

“Έχω δει πολλούς ασθενείς όπως τον Leland, η διαφορά είναι ότι στο παρελθόν… δεν θα προσπαθούσαμε να αναλάβουμε κάποιον με πολλούς όγκους,” δήλωσε ο Breeze.

Αλλά ο Fay είπε ότι ποτέ δεν έχασε την ελπίδα του και αντ’ αυτού παρέμεινε δυνατός για τους δύο γιους του, τον Connor και τον Derek, που τότε ήταν μόλις 5 και 8 χρονών.

“Είμαστε πάντα ειλικρινείς με τα αγόρια μας και τους αφήνουμε να γνωρίζουν τι συμβαίνει πραγματικά για να απολαμβάνουν τις ημέρες που έχουμε μαζί,” είπε ο Leland.

Οι γιατροί ανέφεραν ότι ο τελευταίος εγκεφαλικός έλεγχος του Fay ήταν καθαρός και ενώ διστάζουν να διαπιστώσουν ότι δεν έχει καρκίνο, του είπαν απλά ότι μέχρι στιγμής έχει αψηφίσει όλες τις πιθανότητες.

Ο Breeze εξήγησε: “Η πιθανότητα να τα καταφέρει κάποιος με πολλούς όγκους είναι πολύ μικρή… αλλά τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι είχαμε προβλέψει αρχικά.”

“Ελπίζουμε ότι τα πράγματα από δω και πέρα θα κυλήσουν ομαλά, αν και δεν υπάρχει κάτι που να μας το εγγυάται αυτό.”

Αυτός ο άντρας ήθελε να είναι δυνατός για τα παιδιά του… Με την πίστη και το μεγάλο κουράγιο του, σίγουρα θα τα καταφέρει!Επιστροφή στο trelokouneli.gr