Τα τελευταία χρόνια ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα του Ολυμπιακού ήταν το ποσοστό του από τη γραμμή των βολών. Οι «ερυθρόλευκοι» σπανίως ξεπερνούσαν το 73% και μάλιστα σε πολλά παιχνίδια αυτό έπεφτε κάτω από το 70%.

Τα πρώτα φετινά δείγματα γραφής είναι εντελώς διαφορετικά και άκρως ενθαρρυντικά. Στα πρώτα πέντε επίσημα παιχνίδια συνολικά έχουν 84/107 ένα ποσοστό της τάξης του 78,5%.

Αναλυτικά:

Με τον ΓΣΛ Φάρο (Κύπελλο) είχαν 20/26. Με τον Παναθηναϊκό είχαν 15/21. Με την Κύμη είχαν 19/21. Με την Μπασκόνια είχαν 9/14. Με την Ουνικάχα είχαν 21/25.


Η αύξηση του σχετικού ποσοστού οφείλεται κατά ένα σημαντικό λόγο στους ψηλού της ομάδας. Νίκολα Μιλουτίνοφ, Τζαμέλ ΜακΛιν και Γιώργος Μπόγρης δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα από τη γραμμή των βολών και ειδικά ο Σέρβος είναι από τους παίκτες που όταν τους γίνεται φάουλ, δε φοβάσαι.

Το θέμα είναι να συνεχίσουν οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου να σουτάρουν με συγκέντρωση από τη γραμμή των βολών ώστε να καταφέρουν να διατηρήσουν αυτό το ποσοστό ή και να το βελτιώσουν λίγο.

Πηγή: gazzetta.grΕπιστροφή στο trelokouneli.gr

loading...


 

Αφήστε μια απάντηση