ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!

Ως «fake news» παρουσίασε ουσιαστικά η Ελένη Αυλωνίτου τη φωτογραφία της γυναίκας που γέμισε πίσσα, έπειτα από βουτιά στο Π. Φάληρο, η οποία έγινε viral.

Η Δέσποινα Δρογγίτη, η γυναίκα που έγινε διάσημη όταν πόσταρε στο Facebook τη φωτογραφία της ο Βέλγος Μαξ Γκίσελινκ, δήλωσε ότι δυσκολεύτηκε πολύ να βγάλει την πίσσα από πάνω της, όταν γύρισε σπίτι της. Αλλά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ την αμφισβητεί.

Μάλιστα, όταν της επισημάνθηκε ότι τη φωτογραφία την τράβηξε Βέλγος, η κ. Αυλωνίτου σχολίασε στον ΣΚΑΪ «Γιατί οι Βέλγοι δεν ξέρουν από Photoshop; Μόνο οι Ελληνες ξέρουν;».

Διαβάστε περισσότερα


«Υπάρχει άνθρωπος που θα βλέπει την πίσσα και θα λέει «Α, ο δήμαρχος μας έφερε λασπόλουτρα στην παραλία ας πέσω να κολυμπήσω»; Θα βλέπει την πίσσα και δεν θα σταματήσει μόλις φτάσει μέχρι τον αστράγαλο;», συνέχισε τον συλλογισμό της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν σταμάτησε εκεί όμως. Την ώρα που μιλούσε ο δήμαρχος Γλυφάδας στην ίδια περιοχή, καταγγέλλοντας ότι υπάρχουν ακόμη σωματίδια μαζούτ στον βυθό, καλώντας να συνεχιστούν εντατικά οι εργασίες απορρύπανσης, η κ. Αυλωνίτου αντέδρασε λέγοντας «Αυτά συμβαίνουν!» και συνέχισε «Και άλλες φορές έχουν συμβεί. Στην Ελευσίνα μολύνθηκαν 20 χλμ. ακτογραμμής».

Πάντως, όταν ρωτήθηκε αν εκείνη θα κολυμπήσει στις ακτές της ρύπανσης, απάντησε αρνητικά, λέγοντας ότι πρώτα θα περιμένει τις αναλύσεις.Επιστροφή στο trelokouneli.gr