Ενα μπαρ αποφάσισε να βγάλει στη φόρα την απόδειξη με τα ποτά που ήπιε η εκατομμυριούχος Κένταλ Τζένερ, θέλοντας να την εκθέσει ανεπανόρθωτα.

Το τοπ μόντελ της οικογένειας Καρντάσιαν ως γνωστόν ζει μια πλουσιοπάροχη ζωή. Τόσο το μόντελινγκ όσο και η δημοσιότητα μέσω του ριάλιτι «The Kardashians» της έχουν εξασφαλίσει τα προς το ζην για πολλά πολλά πολλά χρόνια.

Η κόρη της Κρις Τζένερ, που πρόσφατα ήρθε και στη Μύκονο, απολαμβάνει πολλές και δωρεάν παροχές, καθώς η φιλοξενία της εν λόγω νεαράς αποτελεί διαφήμιση για ένα μαγαζί ή ξενοδοχείο.

Διαβάστε περισσότερα

Ωστόσο σε κάποια μαγαζιά δεν συμβαίνει το ίδιο. Οι ιδιοκτήτες, αλλά και οι εργαζόμενοι δεν κερνούν τα ποτά των διάσημων, πόσω μάλλον της Κένταλ Τζένερ. Απαιτούν μάλιστα εκτός από τον λογαριασμό να δοθεί και το ανάλογο φιλοδώρημα (περίπου 15%) στον σερβιτόρο.


Σε αντίθεση με την Ελλάδα όπου το φιλοδώρημα είναι προαιρετικό, δεν συμβαίνει το ίδιο στην Αμερική, όπου το tipping είναι επιστήμη. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι σε αυτές τις θέσεις είτε δεν αμείβονται από τον εργοδότη, είτε παίρνουν ένα πολύ χαμηλό αντίτιμο των υπηρεσιών τους. Οπότε είναι άγραφος νόμος να δοθεί το μίνιμουμ 15% του λογαριασμού ως φιλοδώρημα.

Η Κένταλ Τζένερ, λοιπόν, ενώ πλήρωσε τον λογαριασμό της με την κάρτα της (24 δολάρια) δεν άφησε φιλοδώρημα. Γι αυτό λοιπόν το μπαρ αποφάσισε να την «κρεμάσει στα μανταλάκια».

 

 

Οπως θα δείτε και στην εικόνα ο λογαριασμός των 24 δολαρίων υπογράφεται από την Κένταλ Τζένερ, αλλά το σημείο για το tip έχει παραμείνει κενό. «Μην ξεχνάτε το φιλοδώρημα στον bartender» είναι η λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα.

Η φωτογραφία έλαβε πολλά σχόλια. Κάποιοι επαίνεσαν το μπαρ γι αυτή την κίνηση. Αλλοι χαρακτήρισαν το μοντέλο σφιχτοχέρα (σικ) ενώ κάποιοι άλλοι την υπερασπίστηκαν λέγοντα ότι μπορεί να είχε δώσει μετρητά.Επιστροφή στο trelokouneli.gr