ΖΟΥΓΚΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ
«Οι αλλοδαποί δολοφόνοι έχουν μετατρέψει τη χώρα σε ζούγκλα και το κράτος αδυνατεί να τους αντιμετωπίσει. Απαιτείται άμεσος εξοπλισμός των….

σωμάτων ασφαλείας με πολεμικά όπλα». Την επαναφορά της θανατικής ποινής και τον άμεσο εξοπλισμό των σωμάτων ασφαλείας με βαρύ οπλισμό ζητεί με επίκαιρη ερώτησή της προς τους συναρμόδιους υπουργούς η Χρυσή Αυγή με αφορμή πρόσφατα περιστατικά, κάνοντας λόγο για «αλλοδαπούς δολοφόνους».

«Οι αλλοδαποί δολοφόνοι έχουν μετατρέψει τη χώρα σε ζούγκλα και το κράτος αδυνατεί να τους αντιμετωπίσει. Απαιτείται άμεσος εξοπλισμός των σωμάτων ασφαλείας με πολεμικά όπλα» ικανά να αντιμετωπίσουν τις πάνοπλες συμμορίες των αλλοδαπών εγκληματιών. Εγκληματιών που μετά από μάχες συλλαμβάνονται για να αφεθούν σύντομα ελεύθεροι (γεωργιανός δολοφόνος των ανδρών της ΔΙΑΣ) ή να δραπετεύσουν και να συνεχίσουν να δολοφονούν εν ψυχρώ αθώους συμπολίτες μας (αλβανοί από φυλακές Τρικάλων). Το αίτημα επαναφοράς της θανατικής ποινής για τέτοιου είδους ειδεχθή εγκλήματα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ» αναφέρει η ανακοίνωση.