Τον χτύπησε κεραυνός αλλα όταν ξύπνησε είδε κάτι χειρότερο

Ένας νεαρός που ήταν μεγάλος λάτρης της πεζοπορίας, ξεκίνησε μαζί με το γερμανικό ποιμενικό του από το Κολοράντο για να ανέβει στο όρος Bierstadt, μία κορυφή από τα Βραχώδη Όρη.

Ο 27χρονος Jonathan HardmanIt ένιωσε υπέροχα όταν έφτασαν στα 4,267 μέτρα αλλά ξαφνικά ένιωσε μια απότομη αλλαγή του καιρού. Άρχισε να φυσάει πολύ δυνατά και εμφανίστηκαν σύννεφα. Αποφάσισαν να γυρίσουν πίσω αλλά στον δρόμο είδαν μία λάμψη, άκουσαν ένα κρότο και πριν το καταλάβει, ο Jonathan ήταν πεσμένος στο χώμα, χωρίς να ξέρει τι του συνέβη.

Στην πραγματικότητα, τον είχε χτυπήσει κεραυνός.

4

“Ένιωσα έναν πολύ έντονο πόνο όταν ξύπνησα στο έδαφος και δεν μπορούσα να κουνήσω ούτε τα χέρια, ούτε τα πόδια μου.”

Αφού καλύφτηκε κάτω από μία πέτρα, έψαξε για τον σκύλο του, Rambo. αλλά δεν μπορούσε με τίποτα να τον βρει. Δεν είχε ακόμα καταλάβει πως τον είχε χτυπήσει κεραυνός. Εκτός από τραύματα στο κεφάλι του είχε εγκαύματα και στους ώμους και τον κορμό του.

Τότε, είδε τον Rambo λίγο πιο κει να είναι ξαπλωμένος χωρίς να ανταποκρίνεται. Του φώναξε ξανά και ξανά αλλά εκείνος δεν κουνιόταν. Όσοι ήταν μαζί του προσπαθούσαν να τον σταματήσουν από το να πάει προς το μέρους του. Ήταν πολύ επικίνδυνο.


Κατά τη διάρκεια του κεραυνού οι δυο τους ήταν πολύ κοντά. Ο σκύλος του όμως δεν είχε καταφέρει να επιβιώσει και ήταν πολύ βαρύς για να τον κουβαλήσουν. Έπρεπε να τον αφήσουν εκεί.

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί του είπαν πως ήταν πολύ τυχερός. Πράγματι, ήταν σίγουροι πως ο μόνος λόγος που ζούσε ακόμα ο Jonathan ήταν γιατί το μεγαλύτερο κομμάτι του κεραυνού το είχε δεχτεί ο Rambo. Ο πιστός σκύλος του του είχε σώσει τη ζωή.

Τώρα αναρρώνει, παρόλο που η απώλεια του σκύλου του του έχει κοστίσει αρκετά.

Όλοι έχουμε ακούσει πως ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Στην περίπτωση αυτή όμως ο Rambo έκανε την υπέρτατη θυσία για τον ιδιοκτήτη του.

“Ήταν ο πιο πιστός φίλος που θα μπορούσα ποτέ να έχω. Ξυπνούσα κάθε μέρα χαρούμενος γιατί ήξερα πως κάποιος θα είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα με δει.”

Μία πολύ συγκινητική ιστορία!Επιστροφή στο trelokouneli.gr

loading...


 

Αφήστε μια απάντηση