Μία πινακίδα αυτοκινήτου με τον αριθμό 5 αγοράστηκε από έναν Ινδό επιχειρηματία, που έχει επαγγελματική βάση στο Ντουμπάι, έναντι 8 εκατ. ευρώ (33 εκατ. ντιρχάμ)!

«Μου αρέσει να συλλέγω μοναδικές πινακίδες αυτοκινήτων κι είμαι υπερήφανος που μπόρεσα να αρπάξω» την πινακίδα 5 (του μητρώου του Ντουμπάι), ανέφερε ο Μπαλουϊντέρ Σαχάνι στην αγγλόφωνη εφημερίδα Gulf News.

Οπως σημειώνουν οι Τάιμς του Χαλίτζ, ο Σαχάνι θα αγόραζε την πινακίδα ακόμα κι εάν η τιμή στη δημοπρασία είχε φθάσει «τα 50 -100 εκατ. ντιρχάμ».


Ιδιοκτήτης μίας διεθνούς οικοδομικής εταιρείας, ο Σαχάνι πρόσθεσε πως πέρυσι είχε αγοράσει και την πινακίδα υπ.αριθ. 9 για 6 εκατ. ευρώ (25 εκατ. ντιρχάμ).

Ο ίδιος επεσήμανε πως αυτού του είδους οι αγορές είναι το «πάθος» του και πως η πινακίδα με το 5 θα τοποθετηθεί «σε μία από τις Ρολς Ρόις» του.

Η Αρχή Οδών και Μεταφορών (RTA) του Ντουμπάι συχνά οργανώνει δημοπρασίες πινακίδων κυκλοφορίας, που προσελκύουν αρκετούς εκατομμυριούχους που διψούν για δημοσιότητα.Επιστροφή στο trelokouneli.gr