10 αλήθειες που δεν ήξερες για τα strip clubs στην Αθήνα

Αν σας αρέσουν τα strip clubs και αρέσκεστε στα παρασκήνια, σίγουρα το συγκεκριμένο άρθρο θα σας ενδιαφέρει.

Πάμε να δούμε 10 ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη strip σκηνή που ίσως να μη γνωρίζατε:  1. Υπάρχουν δύο ειδών strippers που δουλεύουν στα strip clubs στην Αθήνα. Αυτές που παίρνουν σταθερό μεροκάματο (συνήθως γύρω στα 60 ευρώ) και δικαιούνται το 40% από τους χορούς, τα πριβέ και τα ποτά και εκείνες που δεν έχουν μεροκάματο, αλλά κρατάνε το 50% από την κατανάλωση που προκαλούν εκείνες μέσα στο κλαμπ.
  2. Όταν κάποιος τρίτος συστήνει μία κοπέλα σε ένα στριπ κλαμπ και ουσιαστικά χάρη σε εκείνον δουλεύει στο μαγαζί, κρατάει για κάθε βράδυ που δουλεύει η κοπέλα ένα ποσό. Είναι χρήματα που δεν αφαιρούνται από το μεροκάματο της stripper.
  3. Το «Kinky Opera» και το «Babylon» τα έχουν οι ίδιοι άνθρωποι.
  4. Τα strip clubs στην Αθήνα «Alcatraz», το «FBI» και το «Caissa» ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτή..
  5. Το «Athens Queens» και το «String» στο Γκάζι είναι του ίδιου ανθρώπου, ο οποίος έχει και το 50% του «Queens of north» στο Ν. Ηράκλειο.
  6. Ένα strip club πάνω-κάτω κρατά καθαρό κέρδος στο τέλος της βραδιάς το 20%-25% του τζίρου.
  7. Τα ποτά που πίνουν οι κοπέλες και που τις κερνάει ο πελάτης, είναι συνήθως νερό με χυμό. Σπάνια αλκοόλ, εκτός και αν κάποια είναι σε φάση που θέλει να τα πιει.
  8. Συνήθως οι κοπέλες μένουν μαζί σε σπίτια ανά 3-4 άτομα και το νοίκι κρατιέται σταδιακά από το μεροκάματό τους.
  9. Όταν ένας ταξιτζής, οδηγεί μία παρέα σε ένα από τα strip clubs στην Αθήνα μέσα από την πειθώ που ασκεί στους πελάτες τους (κυρίως τουρίστες), τότε αυτός κρατά το 30% της κατανάλωσης που θα γίνει από τα συγκεκριμένα άτομα. Αρκεί φυσικά να χαλάσουν πάνω από ένα αξιοπρεπές νούμερο.
  10. Τα σόου (live sex show, λεσβιακά, dildo) σε ένα μαγαζί βοηθούν για να έρθει έξτρα κόσμος μέσα, αλλά τα λεπτά που διαρκούν αυτά μειώνεται η κατανάλωση. Για αυτό, ένα στριπ κλαμπ φροντίζει να βρίσκει τη σωστή ισορροπία στο θέμα αυτό.

hot-news.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...