Γιατί χάλασε το deal τελικά;

10 Φoρές Καλύτερος- Ο Παναγιώτης Βασιλάκος… του πήρε τη θέση στο παρά πέντε. Δεύτερος ήρθε ο Παναγιώτης Βασιλάκος σε ό,τι αφορά στο «Τhe Bachelor», καθώς αρχικά η πρόταση είχε γίνει σε έναν άλλον….

Γιατί χάλασε το deal τελικά;

Διαβάστε περισσότερα

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος… του πήρε τη θέση στο παρά πέντε.

Δεύτερος ήρθε ο Παναγιώτης Βασιλάκος σε ό,τι αφορά στο «Τhe Bachelor», καθώς αρχικά η πρόταση είχε γίνει σε έναν άλλον αναγνωρίσιμο Έλληνα, σύμφωνα με όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day».

Η παρουσιάστρια του πρωινού του ALPHA, τόνισε μάλιστα πως δεν ήταν εκείνος που απέρριψε την πρόταση του σταθμού -όπως ισχυρίστηκε ο πατέρας του- καθώς το κανάλι ύστερα από πολλά ραντεβού αποφάσισε να επιλέξει έναν άνδρα με πιο «συνιθισμένα» ενδιαφέροντα.

Όπως μάθαμε, ο πρώτος στον οποίο είχε κάνει την πρόταση η ALPHA ήταν


ο 34χρονος ηθοποιός Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος είχε συμμετάσχει και στο Survivor.

«Σας αποκαλύπτω για πρώτη φορά ότι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι όντως ένα πρόσωπο που είχε βολιδοσκοπήσει ο ALPHA για τη θέση του ‘Bachelor’.

Είχαν γίνει πολλά και πολύωρα ραντεβού. Δυστυχώς, όμως, για τον Νάσο δε μπορούσε να υπάρχει καλύτερη συνέχεια και προοπτική.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Το Φυσάvε Και ΔΕΝ «Kρυώvει» Στον ALPHA: Zευγάρι Με Πpώην Παiκτρια Του The Bachelor Ο Bασιλάκoς (Pic)

 

Γιατί κρίθηκε από την παραγωγή πως τα ενδιαφέροντα του είναι λίγο πιο εναλλακτικά. Δηλαδή γιόγκα, ταξίδια, ενδοσκόπηση, Θιβέτ…πηγή[gs-fb-comments]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ