Ένα 11χρονο κορίτσι από την Ινδία έκανε μωρό αφότου βιάστηκε επανειλημμένα από έξι άνδρες.

Η μαθήτρια, η οποία ήταν οκτώ μηνών έγκυος, γέννησε ένα κοριτσάκι με καισαρική τομή σε ένα νοσοκομείο στην περιοχή Rajkot της πόλης Gujarat.

Η αστυνομία λέει ότι το κορίτσι δέχθηκε ξεχωριστές σεξουαλικές επιθέσεις από άντρες που την δελέαζαν να πηγαίνει στα σπίτια τους προσφέροντάς της δουλειά σαν οικιακή βοηθός.

Ένα κορίτσι ηλικίας 11 ετών γεννήθηκε στην Ινδία μετά από φερόμενη επανειλημμένη βία από έξι άνδρες. Εικόνα, η πόλη του Rajkot

Το μωρό γεννήθηκε με προβλήματα υγείας και έχει μεταφερθεί σε μια εξειδικευμένη μονάδα στην Asarwa, σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης της Ινδίας.

Ο 67χρονος και ο 52χρονος Arvind Kubawat, συνελήφθησαν στο πλαίσιο μιας αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη στις 13 Μαρτίου μετά την καταγγελία της μητέρας του θύματος στην αστυνομία


Τρεις ακόμη άνδρες συνελήφθησαν-  ο 47χρονος Vijanand Maiyad, ο 40χρονος Vipul Chavda και ο 60χρονος Govind Sakariya.

Σύμφωνα με την NDTV, ένας αστυνομικός δήλωσε: “Η κατάσταση του θύματος είναι σταθερή. Το νεογέννητο μωρό είχε κάποια προβλήματα υγείας και έγινε δεκτό σε δημόσιο νοσοκομείο παίδων.”

Η αστυνομία δήλωσε ότι το θύμα είχε γίνει στόχος από τους κατοίκους που ζούσαν κοντά του, στο Rajkot.

Οι φερόμενες επιθέσεις έρχονται στο φως στης δημοσιότητας μόνο αφότου ανακαλύφθηκε ότι το κορίτσι ήταν ήδη οκτώ μηνών έγκυος.

Οι αξιωματικοί δήλωσαν ότι ο πατέρας του κοριτσιού είναι άνεργος λόγω προβλημάτων υγείας, ενώ η μητέρα της εργάζεται ως οικιακή βοηθός.Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση