Μητριά της καλύτερής της φίλης έγινε η 27χρονη Τέιλορ, από το Φίνιξ της Αριζόνα, που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον 54χρονο Κερν τον οποίο γνώρισε μέσω της κόρης του.

Η Τέιλορ δούλευε μαζί με την 30χρονη Αμάντα όταν γνώρισε τον πατέρα της κολλητής της. Ήταν πριν από πέντε χρόνια, εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος ενώ η ίδια βρισκόταν σε μία σχέση.

Διαβάστε περισσότερα

Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και αμοιβαίος. Άρχισαν να φλερτάρουν στο μπαρ όπου εργαζόταν και η έλξη ήταν δυνατή. “Η Αμάντα κι εγώ ήμασταν κολλητές για έναν χρόνο προτού τα φτιάξω με τον πατέρα της οπότε είχα κάποιες ενοχές κι αισθανόμουν άσχημα αρχικά” αναφέρει.

Η σχέση τους απείλησε τη φιλία της με την κόρη του νυν συζύγου της αλλά ήταν το ρίσκο που έπρεπε να πάρει για να ζήσει τον έρωτά της.

“Με τον καιρό το ξεπέρασα. Εκείνη ξέρει ότι θα είμαι πάντα κοντά της για να συζητάμε τα προβλήματά της και ό,τι την απασχολεί” σχολιάζει.Η Τέιλορ εξομολογείται ότι πάντα την έλκυαν οι μεγαλύτεροι άνδρες, ενώ αναφέρει ότι ο κόσμος τους συγκρίνει με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και τον Μάικλ Ντάγκλας λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας.

Τώρα λέει πως όταν ο κόσμος τους κοιτάζει έντονα, είναι επειδή είναι ένα πολύ όμορφο ζευγάρι. “Όταν άρχισε η σχέση μας δεν πιστεύαμε ότι θα κατέληγε σε γάμο. Απλώς νομίζαμε ότι θα περνούσαμε όμορφα. Αλλά ταιριάξαμε απόλυτα. Μας αρέσει η ίδια μουσική, θέλουμε τα ίδια πράγματα. Τον ερωτεύτηκα για την προσωπικότητά του. Ήταν τόσο ελκυστικός. Έχει πλάκα, είναι κεφάτος. εξωστρεφής, μας αρέσει να διασκεδάζουμε και ήταν γοητευτικός. Εκτιμώ την ηλικία και τη σοφία του αλλά και την ασφάλεια που μου παρέχει όταν είμαι μαζί του” πρόσθεσε.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μια ρομαντική τελετή στο Κανκούν πριν από έναν χρόνο. Το μόνο που την προβληματίζει είναι το γεγονός ότι ο Κερν μπορεί να πεθάνει πριν από εκείνη καθώς τους χωρίζουν 27 χρόνια. “Αλλά θα μπορούσα να φύγω πρώτη από ένα φρικιαστικό ατύχημα ή οτιδήποτε” παρηγορείται.