29χρονη γυναίκα χώρισε τον σύντροφό της κι εκείνος κρυβόταν ένα μήνα κάτω από το κρεβάτι της

Έκπληκτη έμεινε μια Αμερικανίδα όταν διαπίστωσε ότι … ο πρώην φίλος της περέμενε κρυμμένος για εβδομάδες κάτω από το κρεβάτι της και την κατασκόπευε μετά τον χωρισμό τους.

Η Libby Cleaves από την Ατλάντα των ΗΠΑ μοιράστηκε την ιστορία της στο TikTok. Αρχικά ανέφερε πως έβγαινε με έναν καλό χριστιανό και όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά μεταξύ τους. Πήγαιναν μαζί στην εκκλησία, είχαν γνωρίσει ο ένας τους φίλους του άλλου και η σχέση τους οδηγούταν από το καλό στο καλύτερο.

«Του ζήτησα να χωρίσουμε και…»

«Γνώρισα τους γονείς του και το μεταξύ μας έδειχνε να σοβαρεύει όσο περνούσε ο καιρός. Αρχίσαμε να κάνουμε σχέδια για τον γάμο μας και το μέλλον» είπε η Libby προτού εξηγήσει τον λόγο μπήκε το τέλος στη σχέση τους.

Διαβάστε περισσότερα

«Δεν τον έβρισκα αρκετά συναισθηματικό», εξομολογήθηκε και κάποια στιγμή του είπε να χωρίσουν. «Όταν του ζήτησα να βρεθούμε και του είπα ότι δεν θέλω να συνεχίσουμε, απλώς με κοίταξε και μου είπε ‘εντάξει’» συμπλήρωσε.

Βίωσε τον τρόμο…

Στη συνέχεια μίλησε για τον τρόμο που βίωσε, αφού όλο αυτό το διάστημα του χωρισμού, ο πρώην της κρυβόταν κάτω από το κρεβάτι της.

«Άκουγα μια αναπνοή κάτω από το κρεβάτι μου και ανακάλυψα ότι με καταδίωκε και χρησιμοποιούσε την οδοντόβουρτσά μου εδώ και εβδομάδες. Ένα βράδυ άκουσα μια δυνατή αναπνοή και όταν κοίταξα κάτω από κρεβάτι μου, τον βρήκα να με κοιτάζει».

Ο πρώην σύντροφός της, της αποκάλυψε ότι κρυβόταν κάτω από το κρεβάτι της για εβδομάδες.

Στο τέλος του βίντεο η Libby είπε ότι «τα καλά παιδιά» δεν πρέπει να τα κάνουν αυτά μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους. Αρκετοί ακόλουθοί της πάντως, την αποθέωσαν για τον ψύχραιμο τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την κατάσταση.

Δείτε την εξομολόγησή της

 

@libbycleaves Ummm what’s going onnn #datinginatlanta ♬ Quagotjuicee5 on TikTok – DEUCE NOT DUECE ‼️

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...