33χρονο μοντέλο παντρεύτηκε τον εαυτό της, το περασμένο Σεπτέμβριο, επειδή είχε κουραστεί να βασίζεται στους άντρες και τώρα άλλαξε γνώμη και του ζητάει διαζύγιο.

Όπως υπογράμμισε στην Daily Star η εκρηκτική Βραζιλιάνα «ήμουν ευτυχισμένη όσο κράτησε. Άρχισα να πιστεύω στην αγάπη όμως τη στιγμή που γνώρισα κάποιον άλλον, ξεχωριστό».

Το 33χρονο μοντέλο ζητάει διαζύγιο από τον εαυτό της, γιατί γνώριζε κάποιον

Διαβάστε περισσότερα

Αναφερόμενη στον λόγο που έκανε γάμο με τον εαυτό της, επεσήμανε «έφτασα σε ένα σημείο που ωρίμασα, συνειδητοποίησα ότι είμαι μια δυνατή και αποφασιστική γυναίκα. Πάντα φοβόμουν να μείνω μόνη, αλλά συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να μάθω να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Όταν συνέβη αυτό, αποφάσισα να το γιορτάσω».

Σχετικά με τον κόσμο που την τρολάρει, απαντάει πως «αποφάσισα ότι δεν θα διαβάζω πλέον τα σχόλια μίσους. Η γνώμη του κόσμου δεν θα αλλάξει αυτό που σκέφτομαι, ούτε θα προσθέσει τίποτα σε αυτήν».ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Φούντωσαν» στο MEGA – Ρεπορτάζ από παραλία με πλάνα μόνο από κοπέλες με στρινγκ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εξαφάνιση Θύμιου Μπουγά – Πίστευε ότι ήταν βάρος και αυτοπυροβολήθηκε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μέμος Μπεγνής: «Το ότι κόβονται από σήριαλ γκέι φιλιά μού δείχνει ότι η κοινωνία είναι πολύ οπισθοδρομική»