5 πράγματα που γίνονται πίσω από τις κάμερες του Love Island και η παραγωγή δεν θέλει να μάθεις

To Love Island μπορεί να ξεκίνησε ήδη στον ΣΚΑΪ, όμως υπάρχουν μερικά πράγματα για τα οποία δεν είχαμε ιδέα.

Tι κάνουν οι παίκτες ενός ριάλιτι όταν κλείνουν για λίγο οι κάμερες; Αυτό το ερώτημα υπάρχει εδώ και χρόνια στις συζητήσεις των φανατικών τηλεθεατών, ωστόσο την απάντηση – σχετικά με το Love Island τουλάχιστον – ήρθε να τη δώσει μια πρώην παίκτρια.

Πιο συγκεκριμένα, η Megan Barton Hanson η οποία έκανε την εμφάνισή της στην τέταρτη σεζόν του Love Island UK, μίλησε στον Independent και αποκάλυψε μερικά από τα καλά κρυμμένα μυστικά της παραγωγής, που σίγουρα δεν θα ήθελε να μαθευτούν στο ευρύ κοινό.

Μιας και το ελληνικό Love Island, το οποίο ξεκίνησε να προβάλλεται πρόσφατα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αποτελεί πιστή αντιγραφή του βρετανικού φορμάτ, οιπληροφορίες που έδωσε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.Διαβάστε περισσότερα

Βραδινό στη βίλα

....

Αν και βλέπουμε τους παίκτες να παίρνουν το πρωινό τους στη βίλα του Love Island, στα πλάνα που προβάλλονται δεν υπάρχει πουθενά το βραδινό τους. Δεν τρώνε; Όχι φυσικά. Απλά το βραδινό το έχει αναλάβει μια εταιρεία catering, η οποία τους φτιάχνει έναν μπουφέ με κοτόπουλο, ψάρι και λαχανικά. Εκείνη τη στιγμή οι κάμερες δεν γράφουν και οι παίκτες μπορούν να φάνε με την ησυχία τους, αλλά και να φορτίσουν τα μικρόφωνά τους. Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Megan Barton Hanson, η παραγωγή δεν αφήνει τα ζευγάρια να κάθονται δίπλα διπλά και να συνομιλούν, προκειμένου να μη χαθεί κάποια «πιπεράτη» ατάκα.

Ο χρόνος δεν έχει σημασίαΔεν υπάρχουν ρολόγια ή ημερολόγια στη βίλα, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες δεν έχουν ιδέα τι ώρα ή τι μέρα είναι. Χάνουν εντελώς την αίσθηση του χρόνου.

Τι συμβαίνει με τα κινητά

Σίγουρα θα έχετε ακούσει το «έχω μήνυμα» που φωνάζουν οι παίκτες όταν χτυπάει το κινητό τους. Η αλήθεια είναι λοιπόν πως τα συγκεκριμένα κινητά δεν τα χρησιμοποιούν συνέχεια και προφανώς δεν μπορούν να μπουν στο διαδίκτυο ή να καλέσουν κάποιον εκτός βίλας. Η παραγωγή τους ειδοποιεί όταν έρχεται κάποιο μήνυμα – αποστολή και ο παίκτης πρέπει βάσει σεναρίου να φωνάξει δυνατά «έχω μήνυμα», μαζεύοντας και τους υπόλοιπους για να τους το διαβάσει.

Το κρυφό δωμάτιο

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν μπορεί να προβάλει έναν παίκτη να καπνίζει κι έτσι στο Love Island έχει προβλεφθεί ένα ειδικό δωμάτιο καπνιστών, στο οποίο μπορούν να πάνε οι παίκτες και να κάνουν το τσιγάρο τους. Κάτι αντίστοιχο είχαμε δει και στο Big Brother.

Ο έλεγχος για ΣΜΝ

....

Όλοι οι παίκτες πριν μπουν στη βίλα κάνουν απαραίτητα έναν προληπτικό έλεγχο για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα. Μάλιστα, όπως είπε η πρώην παίκτρια του Love Island, η παραγωγή τους προσφέρει και προφυλακτικά τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν στη βίλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Ζήνα Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη! Παίκτρια του Big Brother μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...