50 ετών με κορμί 20άρας – Δείτε πως είναι σήμερα η Ζώζα Μεταξά

Την Ράνια του «Κωνσταντίνου και Ελένης» σήμερα δεν θα της αντιστεκόταν ούτε ο Κατακουζηνός

Η Ζώζα Μεταξά διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz παρά το γεγονός πως στο παρελθόν έχει γεννήσει, αφού έχει μια κόρη.

Η ηθοποιός έχει αποκτήσει την Κόνι Μεταξά με τον Λευτέρη Πανταζή και η όμορφη μαμά είναι και κορμάρα στα 49 της χρόνια.

Πριν από 23 χρόνια υποδυόταν τη γραμματέα ενός συγχωρεμένου φίλου επιχειρηματία του μπαμπά του Μάνθου Φουστάνου και απευθυνόταν στον ίδιο για να βρει δουλειά. Με κάποιο τρόπο κατέληγε να καθαρίζει το σπίτι του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού και της Ελένης Βλαχάκη.Αυτό το γκεστ στο «Κωνσταντίνου & Ελένης» σημάδεψε τη Ζώζα Μεταξά, η οποία από τότε έβρισκε κατά κύριο λόγο δουλειά σε παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή.

Σε όλες τις παραστάσεις η 49χρονη σήμερα Ζώζα Μεταξά είχε τον ρόλο της σέξι ξανθιάς και αυτό που της ανέθετε κατά κύριο λόγο ο Μάρκος Σεφερλής ήταν να επιδεικνύει το υπέροχο κορμί της. Αυτό σήμαινε πως έπρεπε να το διατηρεί σε πολύ καλή κατάσταση.

Στα 49 της χρόνια, σήμερα, η ίδια παραμένει εντυπωσιακή, σε άψογη φόρμα και αναγκάζει συχνά πυκνά την κόρη της να την αποθεώσει για το σώμα της, ιδίως μετά από αναρτήσεις της με μαγιό στο Instagram.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...