Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν και τόσο φοβερή σεξουαλική ζωή…και όταν λέμε «τόσο φοβερή» εννοούμε ανύπαρκτη.

Κάποιες λοιπόν διάσημες προσωπικότητες έφυγαν από αυτό τον κόσμο χωρίς να έχουν δοκιμάσει το σεξ. Βέβαια κάποιοι από αυτούς το «απαρνήθηκαν» λόγω των θρησκευτικών πεποιθήσεών τους, ενώ άλλοι γεννήθηκαν με σοβαρές ασθένειες που τους απέτρεψαν από το να κάνουν σεξ. Υπήρχαν όμως και άλλοι που απλά σκέφτηκαν πως το σεξ θα τους αποσπάσει την προσοχή από τη σταδιοδρομία τους.

Διαβάστε περισσότερα

Ας ξεκινήσουμε:

Παρά το γεγονός ότι ήταν παντρεμένος με την Εύα Μπράουν, πολλοί άνθρωποι υποπτεύονται ότι ο Αδόλφος Χίτλερ πέθανε παρθένος. Φημολογείται ότι ποτέ δεν έχει κοιμηθεί με τη γυναίκα του. Πέθανε στα 56 του χρόνια.

παρθένοι 2

O Iσαάκ Νεύτων δεν παντρεύτηκε ποτέ στη ζωή του. Ήταν ένα μοναχικό άτομο, και πολλοί ιστορικοί της εποχής πιστεύουν ότι πέθανε παρθένος. Πέθανε στα 84.

παρθένοι 4


Η Μητέρα Τερέζα αφιέρωσε όλη της την ζωή στο να είναι μια καθολική καλόγρια. Ένας αφοσιωμένος οπαδός του καθολικισμού, όπως την αποκαλούσαν. Η Μητέρα Τερέζα ήταν γνωστό ότι πέθανε παρθένα. Πέθανε σε ηλικία 87 ετών.

undefined

Σε μια συνέντευξή του το 1980, ο Andy Warhol ισχυρίστηκε ότι ήταν ακόμα παρθένος. Ο Warhol πέθανε επτά χρόνια αργότερα, αλλά η σεξουαλική κατάσταση του παρέμεινε ένα ερωτηματικό. Πολλοί πιστεύουν πως ο ισχυρισμός του ήταν αληθινός και κράτησε μέχρι τον θάνατό του. Πέθανε στο 59 του.

παρθένοι 3

Από τους μεγαλύτερους επιστήμονες και εφευρέτες, Νίκολα Τέσλα, απείχε από το σεξ για όλη του τη ζωή. Πίστευε ότι το σεξ θα του αποσπάσει την προσοχή από την εργασία του. Πέθανε στα 87 του.

undefined

Η Queen Elizabeth ήταν γνωστή ως η «Παναγία Βασίλισσα». Ήταν η τελευταία ηγέτης από την κληρονομιά Tudor και πέθανε και αυτή παρθένα. Πέθανε σε ηλικία 70 ετών.

undefined

Ο Hans Christian Andersen, διάσημος συγγραφέας φημολογείται ότι πέθανε παρθένος. Ποτέ δεν παντρεύτηκε και πέθανε στα 70 του.

παρθένοι

Πηγή: newmoney.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ