Μπέρδεψε μία παροιμία η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής και στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη, όταν την ενημέρωσαν για το πως είναι πραγματικά η φράση.

Συγκεκριμένα με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής η Αλεξάνδρα Παναγιωτάρου στο πλαίσιο της εκδήλωσης του “Yes I do”, μετά την επιβεβαίωση και της σχέσης της με τον Στάθη Σχίζα η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει ένα σχόλιο.

Κατερίνα Καινούργιου: Η συγγνώμη στον αέρα της εκπομπής από την παρουσιάστρια

Διαβάστε περισσότερα

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια θέλοντας να σχολιάσει τη φανερή ευτυχία της Παναγιώταρου σχολίασε αρχικά: «Παιδιά, πολύ κουλ και πολύ ωραία απάντησε η κοπέλα. Αλλά είναι αυτό που λέει… θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει», χωρίς να έχει καταλάβει τι ακριβώς έχει πει. Οι συνεργάτες που βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής θέλησαν να διακόψουν την παρουσιάστρια, όταν αντιλήφθηκαν τι είπε.


Η παρουσιάστρια στη συνέχεια αναρωτήθηκε: «Είναι κακό;» και εν συνεχεία αφού την ενημέρωσαν τι ακριβώς είπε, απάντησε: «Αχ, συγγνώμη παιδιά. Δεν υπονοούσα κάτι, χίλια συγγνώμη. Δεν θυμόμουν ότι η παροιμία είναι έτσι. Τι ξεφτίλα! Συγγνώμη». Η ίδια στη συνέχεια φανερά αμήχανη από το λάθος που έκανε, ξεκαθάρισε πως αυτό που εννοούσε είναι πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι πραγματικά ευτυχής και φαίνεται από το πρόσωπό της.


Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ανατιμήσεις που «καίνε»: Ούτε… τυλιχτό δεν θα τρώνε οι Έλληνες!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έρχεται για πρώτη φορά έκτακτο «Επίδομα Καλοκαιριού»: Τα λεφτά που θα πάρουν οι δικαιούχοι

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τα γράφαμε. Έρχονται νέες συλλήψεις