Αδιανόητο περιστατικό: Προσπάθησε να κάψει τη σύζυγο και τα πεθερικά του με βενζίνη

Βόλος: Σε 7,5 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε 46χρονος επιχειρηματίας για επιθέσεις σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του και των γονιών της.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news ο 46χρονος στο παρελθόν είχε απειλήσει την οικογένεια, ενώ είχε μεταβεί στο σπίτι των γονιών της εν διαστάσει συζύγου του, όπου είχε χτυπήσει τον πατέρα της.

Βόλος: Οι απειλές και οι επιθέσεις του 46χρονου σε βάρος της οικογενείας
Διαβάστε περισσότερα

Χθες, Παρασκευή εκδικάστηκαν δυο υποθέσεις του, ενώ αργά το βράδυ της προηγούμενης ημέρας φέρεται να τηλεφώνησε από τη φυλακή στο σπίτι των πεθερικών του και τους είπε: «Μόλις γίνει το δικαστήριο, θα βγω και σε πέντε λεπτά, όπου και να κρυφτείτε, θα σας βρω και θα σας σκοτώσω».Στο παρελθόν ο 46χρονος είχε ανέβει στα κάγκελα του σπιτιού των πρώην πεθερικών του, στο οποίο ζει επίσης η πρώην σύζυγος και το παιδί του και άρχισε να φωνάζει, να απειλεί ότι θα τους κάψει ζωντανούς και να προσπαθεί να μπει στο σπίτι.

Ο 46χρονος φέρεται να πέταξε πέτρα και χτύπησε στο πόδι την πεθερά του, έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό του πεθερού του και τον χαστούκισε.

Στο αυτοκίνητό του βρέθηκε πλαστικό μπουκάλι νερού γεμάτο βενζίνη. Σ’ ένα άλλο επεισόδιο είχε κυνηγήσει τον πεθερό του με ρόπαλο. «Ζούμε μια κόλαση, μέσα στις απειλές και το ξύλο», δήλωσε ο πεθερός του, ενώ «καταπέλτης» ήταν ο εισαγγελέας της έδρας εναντίον του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Σταρ Ελλάς 2021 έγινε πρωταγωνίστρια του Σειρινάκη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πήγαν στον Σεφερλή και έγιναν ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα – “Πάγωσε” με τις απαντήσεις ο Μάρκος!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...