Με το νέο δήμαρχο Σαμοθράκης Νικόλαο Γαλατούμο συναντήθηκε εχθές ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργού στο Twitter ήταν, μια πρώτη συζήτηση, για το πώς μέσω των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ θα ωφεληθεί το νησί. «Ξεκινάμε ομάδα εργασίας ειδική για αυτό τον σκοπό» όπως γνωστοποιεί ο υπουργός.

Με το νέο Δήμαρχο Σαμοθράκης κ. Γαλατούμο Νικόλαο είχαμε μια πρώτη συζήτηση για το πώς μέσω ΕΣΠΑ θα αναζωογονήσουμε το νησί. Ξεκινάμε ομάδα εργασίας ειδική για αυτό τον σκοπό. pic.twitter.com/W3mGkJALCn

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) August 19, 2019


Την ίδια ώρα, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, πέραν της ευρείας κυβερνητικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, είχε και κατ» ιδίαν συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο της Σαμοθράκης, Νίκο Γαλατούμο, που αναλαμβάνει καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει ο υπουργός σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, «συζητήσαμε τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νησιού. Έρχεται η ώρα να βοηθήσουμε με πράξεις, όχι με λόγια το πανέμορφο νησί μας».

Με τον εκλεγμένο δήμαρχο Σαμοθράκης, Νικόλαο Γαλατούμο. Συζητήσαμε τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νησιού. Έρχεται η ώρα να βοηθήσουμε με πράξεις, όχι με λόγια το πανέμορφο νησί μας! #Σαμοθρακη pic.twitter.com/PdGD3RqrEY

— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) August 19, 2019

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση