Άφησε την 19χρονη να ξεψυχά στον καναπέ. Έκανε ανάρτηση στο Facebοok και…

Νέα στοιχεία έρχονται στο “φως” για την γυναικοκτονία στον Πειραιά και τις κινήσεις του 25χρονου, ο οποίος σκότωσε τη 19χρονη σύντροφο του και παραδόθηκε στις Αρχές. Σύμφωνα με την αυτοψία στο διαμέρισμα, η νεαρή γυναίκα έφερε τραύμα από όπλο στο ύψος του σαγονιού από το κάτω μέρος.

Αναμένεται η κατάθεση του δράστη, που θα δώσει απαντήσεις για τη στιγμή της δολοφονίας, όπως από ποιο σημείο επιτέθηκε στη 19χρονη. Μάλιστα, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να την αιφνιδίασε.

Ο Αλβανός την άφησε αβοήθητη στον καναπέ, σε μία “λίμνη” αίματος, έκρυψε το όπλο του στην κατάψυξη και έφυγε από το σπίτι.

Διαβάστε περισσότεραΆλλο ένα ερώτημα που προκύπτει, είναι ο λόγος που προέβη σε αυτήν την κίνηση, καθώς μετά παρουσιάστηκε αυτοβούλως τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στο Α.Τ. του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά και παραδόθηκε στους αστυνομικούς λέγοντας ότι σκότωσε την -επίσης αλβανικής καταγωγής- 19χρονη σύντροφο του.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο φονιάς είχε αγοράσει το όπλο παράνομα από Ρουμάνους, πριν από ένα χρόνο. Ο ίδιος μέχρι στιγμής δεν έχει εξηγήσει το λόγο που οπλοφορούσε. Το όπλο θα σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλες επιθέσεις.

Ο 25χρονος λίγες ώρες αφού πυροβόλησε θανάσιμα τη 19χρονη σύντροφό του, μέσα στο σπίτι του, έκανε μία ανάρτηση στο Facebook που αναφέρεται σε… αδυναμίες. Το story που εμφανίζεται στο προφίλ του δράστη, γράφει: “ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ. Δεν είχες καμία. Είχα μία. Αγαπούσα”.

Δολοφονία 19χρονης στον Πειραιά: Την άφησε να Ξεψυχά στον καναπέ, έκανε ανάρτηση στο Facebοok και έφυγε

Υπενθυμίζουμε ότι ο 25χρονος εμφανίστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε, ομολογώντας ότι σκότωσε τη σύντροφο του, την οποία ζήλευε παθολογικά, έπειτα από έναν καβγά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...


Top