Κρυφό πάρτι με ιερόδουλες διοργάνωσαν 20 άντρες στην Κολομβία, αγνοώντας τα μέτρα για τον κορονοϊό. Οι αρχές τους εντόπισαν έπειτα από καταγγελία των γειτόνων.

Όπως αναφέρει το news247, στη σύλληψη 20 ανδρών προχώρησαν οι αρχές στην Κολομβία, οι οποίοι αγνοώντας το lockdown, πλήρωσαν για να συμμετέχουν σε ένα σεξ πάρτι με ιερόδουλες.


Διαβάστε περισσότερα

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης. Οι κάτοικοι της περιοχής ήταν αυτοί που ειδοποίησαν την αστυνομία καταγγέλλοντας μιλώντας για «άγριο πάρτι» που γινόταν παρά την καταντίνα, όπου οι συμμετέχοντες έκαναν χρήση ναρκωτικών και ποτών.

20 men arrested for ignoring lockdown to attend drug-fueled $2.50 sex party in Colombia https://trib.al/EKo81gL 


Colombian cops arrest 20 men who paid $2.50 to attend a sex party

Τοπικά ΜΜΕ δημοσίευσαν μια διαδικτυακή πρόσκληση, η οποία στάλθηκε μέσω WhatsApp και προειδοποιούσε τους παραλήπτες να το κρατήσουν μυστικό.

Η συνάντηση θα γίνει σε ένα σπίτι ασφαλές και με διακριτικότητα, που έχει και σκοτεινό δωμάτιο. Για να απολαύσετε μια ευχάριστη σεξουαλική και μακάβρια συνάντηση. Επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας στο WhatsApp και θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες. Διακριτικότητα και σοβαρότητα», έγραφε το μήνυμα.

Ένας από τους συλληφθέντες είχε πυρετό και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να επιβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό.

Ο δήμαρχος του Κάλι, Jorge Iván Ospina, δήλωσε ότι η αστυνομία και ο εισαγγελέας συνεχίζουν την έρευνα και δεν έχουν καταλήξει στις κατηγορίες που θα απαγγελθούν στους 20 άνδρες. «Εμείς παλεύουμε για τις ζωή μας. Παρόλα αυτά, αυτοί διοργάνωσαν πάρτι μέσω των social media με επικίνδυνο κίνητρο. Παραβίασαν την καραντίνα, παραβίασαν τον νόμο και αγνόησαν την αστυνομία» τόνισε ο δήμαρχος.

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ