Ένας ήρωας μαθητής που έσωσε τη μητέρα του από έναν βιαστή, πέθανε 19 μήνες μετά το σοβαρό τραύμα στο κρανίο που του άφησε η πάλη του με τον δράστη.

Ο 16χρονος Vanya Krapivin είχε επιστρέψει στο σπίτι του από το σχολείο και βρήκε τον γείτονα Roman Pronin να επιτίθεται στην αιμόφυρτη μητέρα του.

Ο σεσημασμένος δολοφόνος επιτέθηκε επανειλημμένα στη 43χρονη Natalia Krapivina με ένα μαχαίρι και προσπαθούσε να την αναγκάσει να κάνει σεξ μαζί του.

Ο Vanya εισήλθε στο διαμέρισμα στο Severodvinsk, στη βορειοδυτική Ρωσία, και είδε την τρομακτική σκηνή. Τότε άρπαξε ένα βαράκι 3 κιλών και χτύπησε τον δράστη.

Ο 37χρονος Pronin αργότερα φυλακίστηκε για 14 χρόνια και τώρα αντιμετωπίζει πρόσθετες κατηγορίες μετά το θάνατο του παιδιού.

Surgeons were forced to remove the front of Vanya Krapivin


Οι χειρουργοί αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν μέρος του εγκεφάλου του και ξεκίνησε ένας έρανος από τον τηλεοπτικό παρουσιαστή Andrey Malakhov για να καλυφθούν τα ιατρικά έξοδα του παιδιού.

Ένα χρόνο αργότερα, ο Vanya έδειξε «ελαφρά σημάδια βελτίωσης» μετά από θεραπεία από τον κορυφαίο Ρώσο χειρούργο Leonid Roshal.

Τον περασμένο Ιούνιο άρχισε να αναγνωρίζει τη νοσοκόμα του και να τρώει αλεσμένο φαγητό.

Τον Ιούλιο, ο νεαρός πήγε σε κέντρο αποκατάστασης στη Μόσχα με την ελπίδα η κατάσταση της υγείας του να βελτιωθεί.

Τα χρήματα μαζεύτηκαν και ο νεαρός ήρωας θα μπορούσε να πάει στην Ισπανία για εξειδικευμένη θεραπεία.

Όμως, τον Οκτώβριο κόλλησε ίωση και, παρά την εντατική θεραπεία που έλαβε, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και πέθανε την Τρίτη.

Vanya Krapivin was 15 when he saved his mother Natalia from knife-wielding rapist Roman Pronin by hitting him with a dumbbell - and ultiamately paid with his life

Η καταρρακωμένη μητέρα του δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την κατάσταση του γιου της και κατηγορούσε τον εαυτό της – παρόλο που ήταν κι εκείνη θύμα του Pronin.

Ο Pronin φυλακίστηκε για δύο απόπειρες δολοφονίας και τώρα κατηγορείται και για τη δολοφονία του παιδιού.

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση