Άγρια δολοφονία 23χρονης στο Μαρούσι: Την σκότωσε 17χρονη φίλη της με πολλαπλές μαχαιριές στο λαιμό

Σε λουτρό αίματος εντοπίστηκε 23χρονη στο σπίτι της στο Μαρούσι έπειτα από μαχαιριές που δέχθηκε στον λαιμό από 17χρονη φίλη της.

Φαίνεται πως μετά από καβγά, η 17χρονη φίλη της τη σκότωσε με πολλές μαχαιριές στον λαιμό, σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 106.

Την Αστυνομία ειδοποίησε συγγενής της 17χρονης, που φέρεται να δολοφόνησε την 23χρονη φίλη της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το σπίτι όπου βρέθηκε δολοφονημένη η 23χρονη κοπέλα.

17χρονηΗ 17χρονη έχει συλληφθεί και σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Κανείς δεν μπορεί να πιστεύει το στυγερό έγκλημα που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (11/12) στο Μαρούσι όταν μια 17χρονη σκότωσε με μαχαίρι 22χρονη φίλη της.

Η 17χρονη με την 22χρονη είχαν φιλικές σχέσεις και το απόγευμα της Κυριακής ήταν μαζί στο σπίτι της δράστιδος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο κοπέλες μάλωσαν με την 17χρονη να καταφέρει πολλές μαχαιριές στο σώμα της φίλης της που έχασε αμέσως τη ζωή της.

Οι αστυνομικοί αντίκρισαν ένα φρικτό θέαμα με την 22χρονη σύμφωνα με το newsit.gr, να έχει δεχτεί πολλές μαχαιριές στον λαιμό.

Τις Αρχές φέρεται να ειδοποίησε ο πατέρας της 17χρονης κοπέλας, ο οποίος είναι γνωστός καρδιολόγος στην περιοχή και η μητέρα της εκπαιδευτικός. Ήταν εκείνος που βρήκε μαχαιρωμένη τη φίλη της κόρης του, αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ.

Η 17χρονη έχει συλληφθεί και σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Είχε σταματήσει από το σχολείο που πήγαινε αν και φέτος επρόκειτο να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...